Κατρακυλάει το «διπλό» στο Άρης-ΑΕΚ: Από το 1.70 έπεσε ήδη στο 1.50 και συνεχίζει (pic)

Κατρακυλάει το «διπλό» στο Άρης-ΑΕΚ: Από το 1.70 έπεσε ήδη στο 1.50 και συνεχίζει (pic)

Που θα φτάσει ως την Κυριακή το «διπλό» στο Άρης-ΑΕΚ.

Τελευταία αγωνιστική της Super League έρχεται την Κυριακή. Και θα γίνουν όλα τα ματς μαζί γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τόσο σοβαρό που δεν αφήνει τίποτα στη λεπτομέρεια –εντάξει, ένα αστείο είπαμε-.

Τι λέει το πρόγραμμα; Λέει ότι ο 5ος της βαθμολογίας Άρης υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ την οποία απέκλεισε στο κύπελλο. Υπάρχει δηλαδή ντέρμπι, το οποίο το περιμένουν όλοι μιας και ο ΠΑΟΚ –που παίζει στη Λαμία- είναι δεύτερος μόλις έναν βαθμό μακριά από την Ένωση, ο Παναθηναϊκός –που παίζει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ- είναι τρεις βαθμούς μακριά κλπ.

Διαβάστε επίσης: Αναρτήσεις-φωτιά από τον Καραπαπά: «Γκολ με το χέρι η ΑΕΚ, παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες» (pics)

Παρά ταύτα οι στοιχηματικές το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο ως ντέρμπι δεν το καταλαβαίνουν. Ήδη το «διπλό» της ΑΕΚ έχει υποχωρήσει στο «1,50» σε απόδοση δηλαδή που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο αν ήταν εκείνη η γηπεδούχος. Χθες δηλαδή ο Παναθηναϊκός με τον Άρη στη Λεωφόρο παίζονταν στο «1,45» ενώ σήμερα το «διπλό» της ΑΕΚ είναι ουσιαστικά το ίδιο. Και είναι ακόμη Πέμπτη. Και μόλις χθες ήταν ανοιχτό ακόμη στο «1,70». Μαντέψτε που έχει να φτάσει ως την Κυριακή και κερδίστε την εκτίμηση μας!

Πόσο δίνεται ο «άσος»; Μέχρι και 7,00. Λες και ο Άρης δεν φιλοξενεί την ΑΕΚ που απέκλεισε στο κύπελλο πριν από έναν μήνα, αλλά τη… Ρέαλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ