ΑΕΚ: Οι θλάσεις, τα πειράματα στην άμυνα και τα «εγκλήματα» που πληρώνονται – Μια ντουζίνα βαθμοί χάθηκαν ενώ προηγούνταν

ΑΕΚ: Οι θλάσεις, τα πειράματα στην άμυνα και τα «εγκλήματα» που πληρώνονται – Μια ντουζίνα βαθμοί χάθηκαν ενώ προηγούνταν

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα έχει «θέματα». Και ο Αργεντινός μεγάλες ευθύνες που η επικοινωνία προσπαθεί μάταια να κρύψει κάτω από το χαλάκι

Πρώτο φαβορί η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Και γιατί το «πήρε» πέρσι. Και γιατί σε αντίθεση με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έχει ένα ματς την εβδομάδα τώρα στα playoffs. Και γιατί τέλος πάντων για να το θέσουμε κομψά όλοι να αδικηθούν από την διαιτησία εκείνη, αποκλείεται. Και γιατί… Τσιλούλης κλπ.

Δεν αμφιβάλλει κανείς. Και ας έπεσε από την κορυφή η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πριν από την έναρξη των playoffs. Άλλο όμως αν θα πάρει το πρωτάθλημα. Και άλλο η εικόνα της που φέτος ουδεμία σχέση έχει με πέρσι. Πολλά και σοβαρά προβλήματα τα οποία η επικοινωνία πασχίζει να κρύψει κάτω από τα χαλάκι.

Διαβάστε επίσης: Ένα θαύμα που μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει…

Από πού να ξεκινήσω; Από ότι ο μόνος που δεν έχει πάθει τουλάχιστον μια θλάση είναι ο προπονητής, σε μια ιστορία που αν μη τι άλλο χρήζει μελέτης; Από το γεγονός ότι στην άμυνα γίνονται πειράματα τύπου ο Χατζησαφί στόπερ και ο άγουρος Πήλιος με το ζόρι βασικός αριστερός μπακ; Ή από την νοοτροπία ενός club που μάλλον χόρτασε νωρίς; Δώδεκα χαμένοι βαθμοί φέτος στο πρωτάθλημα σε ματς που προηγήθηκε στο σκορ.

Αδιανόητο για κάθε ομάδα που λέει ότι κάνει πρωταθλητισμό. Τελευταίο δείγμα χθες στο «Βικελίδης» από τα δεύτερα του Άρη: Ισοφάριση στο 96΄ με τον Βίντα και τον Σιμάνσκι να παίζουν… βόλει σε μια φάση που έπρεπε να «φάνε» τη μπάλα. Νωρίτερα; 1-1 με τον Ολυμπιακό ενώ ο Πόνσε άνοιξε το σκορ στο 22΄, 1-1 με την Κηφισιά με τον Βαφέα να ισοφαρίζει στο 85’. 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο από την άνεση του 2-0 από το 14, 2-2 με τις Σέρρες να ισοφαρίζουν με παίκτη λιγότερο στο 90’+4΄, 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Κεντζιόρα να ισοφαρίζει στο 89΄.

Μια φορά μπορεί να τύχει, δύο είναι σύμπτωση. Όταν γίνεται έξι φορές μέσα στο ίδιο πρωτάθλημα δεν το λες τυχαίο, αλλά μια σοβαρή ένδειξη κακής νοοτροπίας.

Επαναλαμβάνω, γιατί από εδώ είμαστε όλοι: Θα το πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα πιθανότατα. Το θέμα όμως είναι να το πάρει με καλό ποδόσφαιρο, όπως έκανε και πέρσι. Όχι μόνο με όλα τα άλλα, που προφανώς είχε και πέρσι. Και αυτό το καλό ποδόσφαιρο ως εδώ αγνοείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ