Κούγιας σε Κοσμά: Πήγαινε να φέρεις τους καφέδες – Άκουσε για Γιαννάκη ο Λυσάνδρου και…

Κούγιας σε Κοσμά: Πήγαινε να φέρεις τους καφέδες – Άκουσε για Γιαννάκη ο Λυσάνδρου και…

Τι ακριβώς συνέβη στη Super League με Κούγια-Κοσμά αλλά και με τον Μηνά Λυσάνδρου που μάλλον δεν έχει καταλάβει πως…

Κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα «πακέτο» με την κλήρωση των playoffs μια ιστορία από την συνεδρίαση της Super League με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και ο Γιώργο Κοσμά. Μια φραστική αντιπαράθεση που είχαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Μόνο που μιας και ο καθένας λέει ότι θέλει, έχει σημασία η αποκατάσταση της αλήθειας.

Και σε τελική ανάλυση, η χαρτογράφηση της τάξης πραγμάτων που διέπει τον Συνεταιρισμό. Εκεί όπου πρόεδρος πλέον είναι ένας πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μηνάς Λυσάνδρου. Πριν από την κλήρωση των playoffs λοιπόν ο Αλέξης Κούγιας πήρε τον λόγο ζητώντας η τοποθέτηση που έκανε να καταχωρηθεί στα πρακτικά. Ξεκίνησε λοιπόν να λέει για όλα εκείνα που οι υπόλοιποι παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των play offs – Όλο το πρόγραμμα (pic)

Αναφέρθηκε στον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, κατέθεσε την άποψη του για τον τρόπο που ευνοείται η ΑΕΚ και σε αυτό το πρωτάθλημα κλπ. Κάπου εκεί λοιπόν με το έτσι θέλω ο Μηνάς Λυσάνδρου, πρόεδρος της Super League ξαναλέμε, ανέφερε ότι διακόπτει τη συνεδρίαση και τέλος πάντων πως «τέρμα οι εντυπώσεις» θέλοντας ουσιαστικά να απαγορεύσει στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του –που ξαναλέμε έπρεπε να γραφτεί και στα πρακτικά της συνεδρίασης-. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς παίρνοντας τον λόγο ή πιο σωστά φωνάζοντας κάτι σε… «Μιλάς εσύ που χρωστάς» απευθυνόμενος στον Αλέξη Κούγια. Τότε ο γνωστός δικηγόρος του πέταξε ένα 50 ευρω και του είπε «Πήγαινε να φέρεις τους καφέδες».

Και μιας και όλα αυτά τέλος πάντων λίγη σημασία έχουν; Το ουσιαστικό της υπόθεσης μένει στην άκρη; Τι ακριβώς συμβαίνει με τη Super League; Ενόψει των Playoffs ο Ολυμπιακός προφανώς και έχει κάθε δικαίωμα να φέρνει στο τραπέζι της συζήτησης οτιδήποτε αφορά σε αυτό. Να αναδεικνύει τα κακώς κείμενα με τη διαιτησία και με τα συμπαρομαρτούντα μιας υπόθεσης που πληγώνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Λυσάνδρου με ποια ακριβώς ιδιότητα μπορεί να διακόπτει τις συνεδριάσεις; Πολλώ δε μάλλον όταν αυτές οι «πρωτοβουλίες» υπενθυμίζουν το προηγούμενο επαγγελματικό του περιβάλλον; Πόσα γραφεία… απόσταση, είχε το δικό του από αυτό του Γιαννάκη στην ΠΑΕ, ξέρει κάποιος να μας πει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ