Και τώρα θα γίνει δεκτό το αίτημα της Εθνικής ομάδας για την αναβολή της 2η αγωνιστικής; Θα είναι ντροπή αν…

Και τώρα θα γίνει δεκτό το αίτημα της Εθνικής ομάδας για την αναβολή της 2η αγωνιστικής; Θα είναι ντροπή αν…

Την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση της Super League αποφασίζει για την τύχη της 2ης αγωνιστικής των play - offs

Με μια ακόμη παράξενη πρωτοτυπία άνοιξε η εβδομάδα των play-offs του πρωταθλήματος της Super League.

Πρώτα ο Συνεταιρισμός έκανε την κλήρωση της σχετικής διαδικασίας που βρίσκει τέσσερις διαφορετικές ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και έπειτα θα συζητηθεί το αίτημα της εθνικής ομάδας για την αναβολή της 2ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των play offs – Όλο το πρόγραμμα (pic)

Το ζητά μετ’ επιτάσεως ο Γκουστάβο Πογιέτ να μην υπάρχουν παιχνίδια στις 17 Μαρτίου ώστε η Εθνική μας να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για την αναμέτρηση-τελικό με το Καζακστάν στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στην αναμέτρηση της 21ης Μαρτίου όπου θα φανεί αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει τελικά πιθανότητες να αγωνιστεί έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια σε τελική φάση Euro.

Πρέπει να νικήσουμε το Καζακστάν και έπειτα στις 26/3 να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο για το εισιτήριο στο Euro. Θα είναι το κρισιμότερο δεκαήμερο εδώ και χρόνια για την εθνική μας. Θα δοθεί λοιπόν από τις ομάδες το «οκ» όπως έχει ζητήσει επίσημα η ΕΠΟ ή….

Ποιο είναι το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Άρης-Λαμία. Με μια υποσημείωση φυσικά. Αν γίνουν τα ματς στις 17 Μαρτίου ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσουν τέσσερα παιχνίδια σε δέκα μέρες.

Ο Ολυμπιακός με Μακάμπι εντός (7/3), Παναθηναϊκό εντός (10/3), Μακάμπι στη Σερβία (14/3) και ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (17/3). Και ο ΠΑΟΚ με Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός (7/3), Άρη εντός στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα (10/3), Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός (14/3) και Παναθηναϊκό εκτός (17/3).

Ας κρατήσουμε αυτά τα «καρέ» εδώ σε μια ακρούλα. Και τα λέμε ξανά την Τετάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ