Αυλαία με ταμείο και ματιές στη Β’ Εθνική

Αυλαία με ταμείο και ματιές στη Β’ Εθνική

Ο... ΚΑΜΜΕΝΟΣ πήγε ταμείο χθες με το Χ2 της Δανίας στην έδρα της Ιρλανδίας και ρίχνει τις ματιές του στις ομάδες της Football League.

Όσα έγραφε ο …ΚΑΜΜΕΝΟΣ για τον πρώτο αγώνα της Δανίας με το ΕΪΡΕ επιβεβαιώθηκαν τρεις μέρες αργότερα στη ρεβάνς στο Δουβλίνο! Η καλύτερη ομάδα φάνηκε στο γήπεδο και ο Κρίστιαν Έρικσεν έγινε τελικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής των μπαράζ, καθώς έκανε χατ τρικ χθες.

Έγινε λόγος για την αντιστροφή των ρόλων στις αποδόσεις και οι Δανοί έγιναν «ελαφρύ» φαβορί από εκεί που ορίζονταν ως μεγάλο αουτσάιντερ. Και βοήθησε η παρατήρηση. Χθες πήραμε το Χ2, πήραμε και την πρόκρισή τους και ύστερα από λίγες μέρες επιστρέψαμε στο ταμείο για ανάληψη. Αντίθετα, τα γκολ αυτή τη φορά δεν βοήθησαν, καθώς το σκορ ξέφυγε σε …τρισδιάστατα επίπεδα.

Όσον αφορά την κίνηση των κεφαλαίων, ούτε αυτό το ματς ήταν ιδιαίτερα προσοδοφόρο για την πλειοψηφία των παικτών παγκοσμίως. Παρά τις μετατοπίσεις των αποδόσεων προς τα δεξιά, το ποντάρισμα ήταν πάνω κάτω μοιρασμένο. Το διπλό που επικράτησε, είχε λάβει το 35% των ευρώ που δαπανήθηκαν (398.000) πριν αρχίσει το παιχνίδι. Το Χ προσέλκυσε 390.000 ευρώ στο ανταλλακτήριο και ο άσος των Ιρλανδών σχεδόν 326.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του live τα ποσά πολλαπλασιάστηκαν, ωστόσο μόνο στο δεύτερο ημίχρονο πήραν σταθερή κατεύθυνση, γιατί στο πρώτο είχε προηγηθεί το ΕΪΡΕ και πολλοί επηρεάστηκαν και έσπευσαν να ακολουθήσουν τον άσο.

Όσο για την αγορά των γκολ, το 72% των χρημάτων (περίπου 200.000 ευρώ) είχε αφεθεί στο 1,39 του under 2,5 και το ματς έληξε 1-5.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων στην Ευρώπη. Σε γενικές γραμμές πληρώθηκαν όσοι έπαιζαν under έστω και στα τυφλά. Από τα 8 παιχνίδια, μόνο σε δύο σημειώθηκαν από τρία γκολ και πάνω, ενώ οι τρεις από τις τέσσερις ρεβάνς έληξαν 0-0! Και όπου λαλούν πολλές …ισοπαλίες αργεί να ξημερώσει η μέρα της ανάληψης για τη συντριπτική πλειοψηφία.

Διήμερο αποφόρτισης έχουμε μπροστά μας και από το Σαββατοκύριακο θα περάσουν όλα σε κανονικούς έως ιλιγγιώδεις ρυθμούς για ένα μήνα.

Στο …μαγικό κόσμο της Football League

Σίγουρα η πλειοψηφία των φιλάθλων ασχολείται με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ανάμεσά τους κυκλοφορούν και αρκετοί που νοιάζονται για όσα συμβαίνουν στον κόσμο της Β’ Εθνικής. Σίγουρα οι φίλοι του Άρη και της Καλλιθέας από εκεί και πέρα το μεγαλύτερο μέρος ελληνικής επικράτειας.

Στο φετινό πρωτάθλημα διαγωνίζονται αρκετά ιστορικά ονόματα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο …καμμένος είχε κάνει μια εισαγωγή στα στοιχηματικά δρώμενα της κατηγορίας, όσον αφορά στον νικητή της διοργάνωσης. Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, σημειώθηκαν αλλαγές στα πράγματα.

Ο Άρης παραμένει βέβαια πρώτο φαβορί, αλλά από εκεί που προσφερόταν σε τιμές λίγο κάτω του 2,00, τώρα πλησιάζει στο 1,60. Προφανώς το «3 στα 3» μετά και το 2-0 επί της Καλλιθέας, αύξησε το ποντάρισμα.

Δεύτερο φαβορί συνεχίζει να είναι ο ΟΦΗ. Την προηγούμενη εβδομάδα οι πιθανότητες στο να βγει πρωταθλητής οροθετούνταν στο 4,00. Τώρα σημειώθηκε πρώτη της τάξης του 0,25-0,30.

Ο Απόλλων Πόντου μετά τη νέα ισοπαλία (στις Σέρρες) είναι «τρίτη» στη σχετική κατάταξη με τιμή ανώτερη (πλέον 10,00).

Και ξαφνικά στο κόλπο μπήκε και η Παναχαϊκή. Έγινε τρίτο φαβορί με την ίδια τιμή με τους Καλαμαριώτες ενώ πριν από την περασμένη αγωνιστική ήταν πέμπτο με απόδοση στο 14-15,00.

Και ξεπέρασε τη Δόξα Δράμας που από το 10,00 ανέβηκε στο 14,00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ