Στοίχημα : Πόσο κόστισε το χαμένο πέναλτι του Μέσι;

Στοίχημα : Πόσο κόστισε το χαμένο πέναλτι του Μέσι;

Και το μέλλον βασίζεται στη Γερμανία και στη Βραζιλία.

Πριν αναφέρουμε οτιδήποτε για τη σημερινή δράση θα πρέπει να μιλήσουμε για την πρώτη τεράστια έκπληξη της διοργάνωσης. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι εκπλήξεις δεν είναι όπως στα πρωταθλήματα μεσούσης της σεζόν. Τότε μπορεί να μην κερδίζει για παράδειγμα η Φιορεντίνα την Κιέβο Βερόνα και να παρουσιάζεται ως μερική καταστροφή. Οι αναποδιές στο Μουντιάλ προκαλούν κραχ.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, γίναμε πολλοί (οικονομικοί) μάρτυρες της αστοχίας του Λιονέλ Μέσι. Ο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μέσα σε μια στιγμή θα μπορούσε να οδηγήσει ένα ματς σε έναν υπερπολυπονταρισμένο άσο, συγχρόνως στο επίσης προτιμώμενο over και την ίδια στιγμή να χριστεί και ο ίδιος σκόρερ και να πληρώσει τα σχετικά στοιχήματα που ήταν περισσότερα από ποτέ.

Συνολικά λοιπόν, έπεσαν 24 εκατομμύρια ευρώ, μόνο στην αγορά του 1-2-Χ και μόνο στο ανταλλακτήριο της betfair. Το 75% αυτών ήθελε άσο. Φαντάζεστε αν αυτό το ποσό και αυτές οι απώλειες σημειώθηκαν μόνο σε μία εταιρεία, τι συνέβη σε όλες παγκοσμίως και πόσο δυσθεώρητο είναι το άθροισμα.

Πάμε τώρα στα σημερινά. Οι επιλογές είναι μερικώς εύλογες. Προκύπτουν από τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στα ζευγάρια. Για παράδειγμα η Βραζιλία, του Νεϊμάρ, του Γουίλιαν, του Ζεσούς (ή του Ρομπέρτο Φιρμίνο) πώς θα ανακοπεί από την Ελβετία;

Η Γερμανία προέρχεται από 8 νίκες σε ισάριθμες πρεμιέρες βασικών διοργανώσεων. Αυτή είναι η λογική της. Να ξεκινά δυναμικά και μετά να χτίζει πάνω στα αρχικά κεκτημένα της. Το ίδιο θα κάνει και απέναντι στο Μεξικό. Ο αντίπαλος των Μεξικανών για την πρόκριση δεν είναι τα «πάντσερ», αλλά η Σουηδία και η Νότια Κορέα. Αυτούς πρέπει να βάλει από κάτω για να προκριθεί. Αν αναζητά την πρωτιά, απλά θα πρέπει να κερδίσει τους Γερμανούς, γνωρίζοντας ότι όποιο ρίσκο λάβει το πιθανότερο θα είναι να του στοιχίσει.

Τέλος, για τον όμιλο της Βραζιλίας, τον πέμπτο, διεξάγεται και η αναμέτρηση της Κόστα Ρίκα με τη Σερβία. Αν υποθέσουμε ότι αυτές οι δύο και η Ελβετία θα ηττηθούν από τη «Σελεσάο» ένδοξα η άδοξα, μια δεύτερη ήττα θα σημάνει μάλλον αποκλεισμό. Γι’ αυτό όσο μεγάλη διάθεση και να υπάρχει για το τρίποντο, η προσπάθεια μάλλον θα γίνει με μέτρο. Under 2,5 και όποιος σκοράρει σκόραρε.

Όσο για το μπάσκετ, ως γνωστόν είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός και τεράστιο αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός. Να σημειώσουμε ότι το διπλό έπεφτε τη νύχτα του Σαββάτου στο διαδίκτυο. Οι επιλογές των «ερυθρόλευκων» με μεγάλα χάντικαπ και καλές αποδόσεις (ναι υπάρχουν παντού) μπορεί να αποδειχθούν κερδοφόρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ