Το γκολ του Ελίασον λέει αλλιώς την ιστορία των playoffs

Το γκολ του Ελίασον λέει αλλιώς την ιστορία των playoffs

To γκολ του Νίκολας Ελίασον στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός έχει ήδη αλλάξει την ιστορία των playoffs. Το θέμα όμως είναι μέχρι πότε…

Δίχως εκπλήξεις και η 3η αγωνιστική των playoffs. Με τον Παναθηναϊκό να επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά στις μέρες του Φατίχ Τερίμ το αίσθημα της… επιβίωσης και να «γυρίζει» την παρτίδα με την ΑΕΚ.

Τον Ολυμπιακό να επιστρέφει άνετα στις νίκες κόντρα στον Άρη. Και τον ΠΑΟΚ να περνά από σαράντα κύματα κόντρα στη Λαμία, ως ότου η Τούμπα τον αποθεώσει: Πρώτος ξανά ο Δικέφαλος του Βορρά. Μόνο που την Κυριακή έχει να πάει στο λημέρι της ΑΕΚ. Και εκεί ως τώρα έχει μόνο ήττες στις μέρες του Ματίας Αλμέιδα.

Μια ματιά στη βαθμολογία λοιπόν (ΠΑΟΚ 66, ΑΕΚ 65, Παναθηναϊκός 62, Ολυμπιακός 60) υπενθυμίζει πως έχουμε πρωτάθλημα: Και ότι στις επτά στροφές που απομένουν υπάρχει… πεδίο για όλους. Ακόμη και για τους Ερυθρόλευκους του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που απόψε επανέλαβε πως «τίποτε δεν έχει τελειώσει».

Απαραίτητη σημείωση: Είναι προνόμιο για τον Ολυμπιακό να ξεκινά με δύο σερί ήττες (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) τα playoffs αλλά ακόμη να νιώθει πως έχει τις πιθανότητες του. Και θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν είχε καταφέρει να αποφύγει αυτό το γκολ στο 90’+1΄της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όχι, να είχε επικρατήσει της ΑΕΚ σε ένα ματς που κατά γενική ομολογία ήταν καλύτερος. Φτάνει να μην το είχε χάσει και όλας από τα πόδια του Νίκολας Ελίασον στο 90+1΄.

Γιατί; Διότι απόψε η βαθμολογία θα ήταν ΠΑΟΚ 66, ΑΕΚ 63, Παναθηναϊκός 62, Ολυμπιακός 61. Και την Κυριακή με νίκη στη Λαμία, οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να επιστρέψουν ξανά σε απόσταση βολής από την κορυφή. Με νίκη δική τους και της ΑΕΚ η βαθμολογία θα γίνονταν: ΠΑΟΚ 66, ΑΕΚ 66, Ολυμπιακός 64. Με νίκη δική τους και ισοπαλία στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ η βαθμολογία θα γίνονταν: ΠΑΟΚ 67, ΑΕΚ 64, Ολυμπιακός 64 και βέβαια θα ήταν όλοι στην αναμονή για το Άρης-Παναθηναϊκός…

Αυτό το γκολ του Νίκολας Ελίασον έχει ήδη αλλάξει την ιστορία των playoffs. Το θέμα όμως είναι μέχρι πότε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ