Γι’ αυτούς τους δύο πάει Βαρκελώνη και όχι στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός

Γι’ αυτούς τους δύο πάει Βαρκελώνη και όχι στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός

Η εγκληματική διαιτησία του Ντιφαλά στο game 3 άλλαξε την ιστορία της σειράς. Και ο Μποντίρογκα έχει τεράστια ευθύνη.

Την ισοφάρισε τη σειρά ο Ολυμπιακός απόψε στο ΣΕΦ. Έκανε το χρέος του και θα παίξει game 5 στη Βαρκελώνη το βράδυ της Τετάρτης (8/5). Μόνο που οι Ερυθρόλευκοι απόψε δεν έπρεπε να βγάζουν εισιτήρια για την Ισπανία, αλλά για τη Γερμανία.

Απόψε έπρεπε να έχουν στα χέρια τους τα εισιτήρια για το Βερολίνο και το final 4. Δε τα έχουν γιατί ένα «πιστόλι» της Euroleague, ο Ντιφαλά και η παρέα του «αλλοίωσαν» το αποτέλεσμα του game 3. Και η διοργανώτρια, δηλαδή ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα για να τους ανταμείψει τους έστειλε απόψε να πάρουν και άλλο «μεροκάματο». Στο Βελιγράδι σφυρίζοντας στο Μακάμπι-Παναθηναϊκός.

Δεν είναι άλλοθι αυτή η ιστορία για την ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Δεν είναι άλλοθι για κάποιους που εξαφανίστηκαν μέσα στη σειρά μετά το 0-1. Ούτε για την επιλογή του Μπαρτζώκα να παίξει στο game 3 την τελευταία περίοδο της κανονικής διάρκειας και την παράταση με όλους και όλους έξι παίκτες. Φεν ψάχνει κανείς δικαιολογίες. Η αλήθεια είναι. Η αλήθεια της αλλοίωσης μιας σειράς που η Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν την έχασε, αλλά την κρατά στο χέρι της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ