Στοίχημα : Ταμείο μουντιαλικό

Στοίχημα : Ταμείο μουντιαλικό

Τρία σημεία, ένα over και δύο σκόρερ μας έφτιαξαν τη χθεσινή μέρα.

Δεν γίνεται να βλέπουμε συνέχεια εκπλήξεις. Δεν γίνεται να βιάζεται για πολύ ακόμα η βασική ποδοσφαιρική λογική. Οι καλύτεροι θα κερδίσουν στο τέλος. Όσοι μας διαβάζετε καθημερινά, θα βλέπετε ότι απέχουμε ελάχιστα από την επιτυχία. Όχι, δεν θα θυμηθούμε τα ματς που χάσαμε στα τελευταία λεπτά, έως και δευτερόλεπτα. Γιατί πήγαμε ταμείο ωραιότατο.

Αγχωθήκαμε; Φυσικά, αλλά το γκολ του Κρόος στο 95’ έκανε την απόλαυσή μας μεγαλύτερη και ξεσήκωσε την αδρεναλίνη μας. Πέρασε αυτός ο άσος, πέρασε ο άσος του Βελγίου, πέρασε και το διπλό του Μεξικού. Μαζί με το Over 2,5 στο ματς με τη Νότια Κορέα. Επιπλέον, over πήραμε και στην αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με την Τυνησία, καθώς και δύο σκόρερ, τον Αζάρ και τον Λουκάκου.

Μόνο το 3-0 ως ακριβές σκορ στο Γερμανία – Σουηδία δεν μας βγήκε, αν και οι πιο συνετοί συντηρητικοί θα το είδαν και θα σκέφτηκαν τις πιθανότητες του over. Και θα κερδίσανε και αυτοί.

Το ματς αυτό συγκλόνισε και τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Μέχρι το 70’ είχαν πονταριστεί 22 εκατομμύρια ευρώ στο 1-2-Χ του ανταλλακτηρίου. Η συντριπτική πλειοψηφία στον άσο. Τότε οι Γερμανοί έμειναν με δέκα παίκτες και η αγορά σχεδόν κόλλησε μέχρι να αρχίσει να κινείται πιο έντονα στα τελευταία λεπτά με έμφαση στην ισοπαλία. Τελικά έκλεισε στα 28 εκατομμύρια ευρώ.

Τι κάνουμε σήμερα; Over 2,5 στο ματς της Αγγλίας με τον Παναμά και πρώτο σκόρερ τον Χάρι Κέιν. Παράλληλα, έχουν ενδιαφέρον τα 2-3 γκολ και στο Σενεγάλη – Ιαπωνία και στο Πολωνία – Κολομβία. Δεν μπλέκουμε εύκολα με σημεία στα δύο τελευταία, γιατί πρόκειται για οριακές αναμετρήσεις ομάδων που είτε δεν πείθουν ιδιαίτερα (Πολωνία, Ιαπωνία), αλλά και που οι αντίπαλοί τους δεν μπορεί να εμπνεύσουν και την απεριόριστη εμπιστοσύνη (Σενεγάλη και Κολομβία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ