Στοίχημα : Φαβορί και αουτσάιντερ

Στοίχημα : Φαβορί και αουτσάιντερ

Τα πήραμε όλα στο Ουρουγουάη – Πορτογαλία, πήραμε και κάτι καλό από την Αργεντινή και συνεχίζουμε με τα σημερινά.

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ευχαριστήθηκε το εντυπωσιακό παιχνίδι της Γαλλίας με την Αργεντινή. 31 εκατομμύρια ευρώ παίχτηκαν μόνο στο ανταλλακτήριο και μόνο στην αγορά του 1-2-Χ. Μοιρασμένο το ποντάρισμα και στο Live έγινε πραγματικά χαμός. Με αγωνία, πολλούς νικητές και πολλούς ηττημένους, αφού το ποντάρισμα αφενός μοιράστηκε και μέσα στην εξέλιξη της μάχης μετατοπιζόταν από εδώ και από εκεί. Εμείς δεν πιάσαμε την ισοπαλία, αλλά το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ πέρασε με 1,90 μάλιστα πολύ άνετα.

Πήραμε και δύο επιλογές στο Ουρουγουάη –Πορτογαλία και όπως γράφαμε χθες, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ευχαριστηθούμε. Άσος «Σελέστε» χωρίς ισοπαλία (1,75 δηλαδή) και πρόκριση των Λατινοαμερικάνων (1,75 επίσης).

Συνεχίζουμε με τα σημερινά χωρίς άγχος, χωρίς πίεση και με διάθεση να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια όσο γίνεται περισσότερο. Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η Ισπανία των πολύπειρων άσων θα μείνει εκτός από τη Ρωσία; Πρόκριση «φούριας ρόχας» λοιπόν.

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η αργό ρωσικό κεντρικό δίδυμο θα σταματήσει τον Ινιέστα, τον Ίσκο και τον Ντιέγκο Κόστα; Και οι τρεις κινούνται σε τρεις ταχύτητες πάνω από τον …υπέργηρο Ιγκνασέβιτς. Άσος λοιπόν.

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Ρωσία, διοργανώτρια και με εκατομμύρια κόσμο στο πλευρό της, θα πέσει χωρίς να ρισκάρει έστω στο δεύτερο ημίχρονο; Προσθέτουμε και ένα over εδώ.

Και κλείνουμε με τα 2-3 γκολ στο Κροατία – Δανία. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Σύμφωνοι οι Κροάτες έχουν καλύτερη ομάδα, όμως άλλο πράγμα είναι να αγωνίζονται με τον τίτλο του φαβορί, όπως απόψε και άλλο ως αουτσάιντερ. Όλα ανοιχτά σε αυτό το ματς και δεν χρειάζεται να ανοιχτούμε παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ