Πατέρας : Τώρα στα… δύσκολα επέστρεψε!

Πατέρας : Τώρα στα… δύσκολα επέστρεψε!

Ρίγη συγκίνησης στην οικογένεια του Παναθηναϊκού! Ναι, κυρίες και κύριοι, ο Νικόλας Πατέρας είναι και πάλι εδώ και κάνει ξενάγηση! Τώρα που ξεκαθαρίζει η κατάσταση στην ΠΑΕ με τον Πάιροτζ, τώρα που πήρε τον Ερασιτέχνη ο Δημήτρης, ο Πατέρας επανεμφανίστηκε! Τώρα στα… δύσκολα!

Νοιώθω νάνος μπροστά στο μεγαλείο του! Είστε όλοι νάνοι μπροστά του! Δακρύζω από συγκίνηση, κλαίω από χαρά, γιορτάζω την μεγάλη επιστροφή πανηγυρίζοντας, όπως το γκολ του Βελγίου στο 94΄ με τους Σαμουράι, ένα πράγμα!

Αυτή δεν είναι είδηση αγαπητή μου αναγνώστρια, αγαπητέ μου αναγνώστη! Αυτό είναι «βόμβα», «μπαμ και μπουμ» μαζί!

Ο Βασίλης ο Δεκάρικος είναι εδώ, δίπλα σου φίλη και φίλε μου για να σε ενημερώσει, να σου ανοίξει τα μάτια (sic), να σε οδηγήσει στον δρόμο της αλήθειας, στο δρόμο του μεταξιού (ουπς από άλλο έργο αυτό), στο σωστό δρόμο ντε!

Ο Νικόλας είναι εδώ! Ο Νικόλας επέστρεψε! Ο Νικόλας… κλαίω από χαρά, κλαίμε όλοι, κλαίνε όλοι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Η ώρα που περίμεναν όλοι οι Παναθηναϊκοί ήρθε (σ.σ. εδώ παίζει το «στον 7ο ουρανό όλοι αδέλφια»)!

Ο Νικόλας, ο Πατέρας ντε, επέστρεψε και είναι εδώ για να εγγυηθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού. Με καμάρι βλέπω τις φωτό, με καμάρι όλοι όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό νοιώθουν από σήμερα σίγουροι για την επόμενη μέρα του τριφυλλιού! Τι ξενάγηση ήταν αυτή στα τρόπαια; Μυθική, ανεπανάληπτη λέμε!

Ο άνθρωπος που πήρε το τεράστιο νταμπλ του 2010 πληρώνοντας (με τα λεφτά των άλλων βεβαίως-βεβαίως) καμιά 100στη εκατομμύρια ευρώ, ο άνθρωπος που με την πουράκλα του τρέλαινε τα πλήθη και καταχρέωνε τον σύλλογο (sic).

Εντάξει, μην το κάνουμε και θέμα τώρα, η προεδράρα πήρε το ντάμπλ! Τι και αν αυτό το νταμπλ θα το πληρώνει μέχρι να βγει η Ελλάδα από την επιτήρηση, μέχρι τα πλεονάσματα να γίνουν και πάλι φυσιολογικά! Αν πιστέψουμε τον Αλέ6η (σ.σ. γέλια…) βγαίνουμε σε λίγο καιρό!

Ο Νικόλας ο Πατέρας λοιπόν που έριξε χρήμα με ουρά (των άλλων όχι τα δικά του, απλά αυτός έκανε τον προεδράρα…) και καταχρέωσε την ΠΑΕ οδηγώντας την σε αυτή την… φουτουριστική κατάσταση που βρίσκεται, επανεμφανίστηκε και έδωσε και πάλι την ελπίδα (σ.σ. αυτή που περιμένουμε του Αλέ6η, πρέπει να είναι…).

Τέτοια επιστροφή και έχεις και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να γράφουν κάτω από την φωτό (του post καλέ της ξενάγησης) πως «να βάλει λεφτά στην ομάδα, να γίνει πρόεδρος και να πάρει πρωτάθλημα. Από ξεναγήσεις τροπαίων έχουμε»!

Α, να χαθείτε αχάριστοι! Ντροπή σας ωρέ, τον πρόεδρα των επιτυχιών που πάντα στα δύσκολα είναι μπροστά κράζετε;

Χρήμα με ουρά θα δώσει ο Νικόλας για να σώσει την Πανάθα μας! Τώρα στα… δύσκολα επέστρεψε! Το timing της ξενάγησης δεν ήταν τυχαίο! Όσο δεν υπήρχε κανείς για τον Παναθηναϊκό που διαλυόταν σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη ο Νικόλας κατάστρωνε τα πλάνα του! Και τώρα που ο Δημήτρης πήρε τον Ερασιτέχνη, και ο Πάιροτζ παίρνει την ΠΑΕ, ο Νικόλας είναι εδώ όπως φαίνεται και στην φωτό με τον Γιάννη Αϊδινιώτη που εμφανίστηκε στα social με φόντο την κούπα!

Ποια κούπα; Αυτή που στοίχησε καμιά πενηνταριά εκατομμύρια ευρώ και καταχρέωσε το τριφύλλι αλλά τι σημασία έχει αυτό αγαπητή μου φίλη, αγαπητέ μου αναγνώστη! Πανηγυρίζουν οι άνθρωποι για τα καλύτερα που έρχονται, τώρα που ο Νικόλας είναι και πάλι εδώ, παρών στα… δύσκολα του Παναθηναϊκού.

Δεν μπορώ άλλο, με πήραν τα ζουμιά, τι μέρα και αυτή Θεέ μου, τι ξενάγηση ήταν αυτή, τι κράξιμο… (sic).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ