Στοίχημα : Σενάρια και χρησμοί

Στοίχημα : Σενάρια και χρησμοί

Δύο ματσάρες έχουμε μπροστά μας, Ουρουγουάη – Γαλλία και Βραζιλία - Βέλγιο.

Πολλές φορές είναι καλύτερο να έχουμε να κάνουμε με σκληρές αναμετρήσεις και αμφίρροπα παιχνίδια, παρά με αγώνες με εμφανέστατο και φτηνό σε στοιχηματική αξία φαβορί. Έχουν ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις που είναι ανοιχτές σε κάθε αποτέλεσμα. Εκτός από ανεβασμένες αποδόσεις, διαβάζονται λεπτομερώς και πιο αναλυτικά και προκύπτουν συγκεκριμένα σενάρια. Και τότε ο καθένας διαλέγει το δικό του, όποιο πλησιάζει πιο κοντά στην προσωπική του αίσθηση.

Έτσι και εμείς τώρα. Από τη στιγμή που ο Καβάνι είτε αγωνιστεί είτε όχι αναμένεται ανέτοιμος ή επηρεασμένος, η Ουρουγουάη θα κληθεί να αγωνιστεί και πιο συντηρητικά και πιο σκληρά. Η άμυνά της ούτως ή άλλως τα πηγαίνει περίφημα (μοναδική εξαίρεση το γκολ που δέχτηκε από την Πορτογαλία) στα μετόπισθεν με την παρουσία των Γκοντίν και Χιμένες και την ίδια στιγμή και οι μπακ και οι μέσοι της μπορούν να συνεισφέρουν άνετα.

Οι Γάλλοι όσες δυνατότητες και να διαθέτουν, δύσκολα θα τους απελευθερώσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ. Αυτός παρά το γεγονός ότι ίσως να διαχειρίζεται το ποιοτικότερο ρόστερ όλων των εποχών της Εθνικής Γαλλίας, βγάζει την ομάδα του μπροστά μόνο όταν υπάρχει λόγος. Δηλαδή όταν το ματς είναι ισόπαλο ή όταν μένει πίσω στο σκορ. Σήμερα θα κληθεί να διασπάσει δυναμική άμυνα. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.

Τα πράγματα λοιπόν θα είναι δύσκολα για τους «τρικολόρ». Όχι, δεν προδικάζουμε τον αποκλεισμό τους. Πιστεύουμε ότι δύσκολα θα δούμε αγώνα με πολλές φάσεις και πολλά γκολ. Under 2,5 για τους συντηρητικούς και για τους πιο τολμηρούς δίνουμε βάση και στο under 1,5.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, θεωρούμε ότι το Βέλγιο θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του για να σταθεί όρθιο απέναντι στη Βραζιλία. Θα αναγκαστεί να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά του. Και συνήθως όταν μια ομάδα αλλάζει το φυσικό της στυλ, δύσκολα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Η τριάδα της άμυνάς της δεν φημίζεται για την ταχύτητά της. Ειδικά αν δούμε βασικό τον Κομπανί, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα. Και ο Γουίλιαν και ο Νεϊμάρ και ο Ζεσούς ή ο Φιρμίνο (ένας από τους δύο θα παίξει) είναι πολύ πιο γρήγοροι από τους Βερτόγκεν, Αλντερβάιρελντ και Κομπανί (ή Μπογιάτα). Οπότε αφενός οι δύο μπακ (Μενιέ και όποιος προτιμηθεί από τα αριστερά) θα αναγκαστούν να μείνουν πίσω και στη μεσαία γραμμή θα πρέπει να υπάρξει και δεύτερος χαφ (δύο από τους Βίτσελ, Φελαϊνί και Ντεμπελέ), οπότε θα θυσιαστεί κάποιος εκ των ποιοτικότατων μεσοεπιθετικών του (Μέρτενς;).

Θεωρούμε πως αργά ή γρήγορα η Βραζιλία θα βρει τρόπο να σκοράρει και μετά τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους Βέλγους. Η άμυνα των πεντάκις πρωταθλητών κόσμου δεν θα αποδειχθεί τόσο ευάλωτη όσο της Ιαπωνίας. Και θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα. Άσος «Σελεσάο» στο 1,95 (το λιγότερο) ή απλά πρόκριση Βραζιλιάνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ