Μάντσον : Η βιασύνη του Ατρόμητου, η ΑΕΚ, η απαίτηση του παίκτη

Μάντσον : Η βιασύνη του Ατρόμητου, η ΑΕΚ, η απαίτηση του παίκτη

Η βιασύνη του Ατρόμητου με τον Ενρίκε Μάντσον, η απαίτηση του ίδιου του παίκτη, η ΑΕΚ και το μισό εκατομμύριο ως τιμή εκκίνησης

Ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου κουβαλώντας μαζί του εξαιρετικές συστάσεις. Συστάσεις που ξεκίνησε να τις επιβεβαιώνει από τα πρώτα του κιόλας παιχνίδια. Ο Μάντσον Νασιμέντο είναι ένα… μηχανάκι στη μεσαία γραμμή και στον Ατρόμητο δικαιώνονται απόλυτα για την επιλογή τους.

Μόνο που παραλίγο να την… πατήσουν. Το καλοκαίρι, βλέπετε, ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Και όσο ο καιρός περνούσε και ο 26χρονος Βραζιλιάνος έβγαζε στο γήπεδο την ποιότητά του, τόσο αυξάνονταν τα… μάτια στο Περιστέρι, που έτσι κι αλλιώς φέτος αποτελεί ένα γήπεδο που παρελαύνουν αρκετοί σκάουτερς και ατζέντηδες.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει «to10.gr», στον Ατρόμητο… φοβήθηκαν πως ο παίκτης θα χαθεί την 1η Ιανουαρίου, αφού το τηλέφωνο του ατζέντη του παίκτη άρχισε να χτυπά πολύ. «Πόσο κάνει», «πότε τελειώνει το συμβόλαιο» οι δύο ερωτήσεις που άκουγε ο μάνατζερ του παίκτη. Και οι κλήσεις ήταν τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Η μία ήταν από άνθρωπο που λειτουργούσε για λογαριασμό της ΑΕΚ. Η άλλη ερχόταν από… Γαλλία μεριά.

Τίμια η πλευρά του Βραζιλιάνου όμως. Η μόνιμη απάντηση ήταν «θα μιλήσω πρώτα με τον Αγγελόπουλο και τον Σπανό». Μπράβο του, διότι άλλος στη θέση του θα κοιτούσε πως θα κάνει την… αρπαχτή. Όταν άκουσε τη φράση «έλα να τα πούμε από κοντά», πήρε τον παίκτη ανά χείρας και πήγαν και τους βρήκαν.

Δεν χρειάστηκαν να πουν πολλά λόγια. Από μία απαίτηση είχαν οι δύο πλευρές. «Υπέγραψε για δύο χρόνια και δεν θα σου κόψουμε τον δρόμο», εκείνη του Ατρόμητου. «Δεν θέλω να μπει ρήτρα στο συμβόλαιο», εκείνη του παίκτη. Αυτό ήταν. Τα συμβόλαια βγήκαν, οι υπογραφές έπεσαν και όποιος θέλει τον Βραζιλιάνο πρέπει να τηλεφωνήσει πια πρώτα στον Αγγελόπουλο.

ΥΓ: Έχει μάθει να πουλάει καλά ο Ατρόμητος εδώ και χρόνια. Πάνω από μισό εκατομμυριάκι είναι η τιμή εκκίνησης για τον Μάντσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ