Στοίχημα : Τα ευρώ του Μουντιάλ

Στοίχημα : Τα ευρώ του Μουντιάλ

Πόσα πήραν οι παίκτες του στοιχήματος στον τελικό του Μουντιάλ από τους μπουκ και πόσα όλες οι ομάδες από τη FIFA.

Είθισται στις περισσότερες διοργανώσεις να προκύπτουν εκπλήξεις κατά την εξέλιξή της, αλλά στον τελικό να υπερισχύει η ομάδα που παρουσίασε την πιο πειστική εικόνα. Έτσι έγινε και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σχεδόν όλες οι παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος έχασαν το δρόμο τους αργά ή γρήγορα. Είδαμε πολλές αναπάντεχες εξελίξεις, είδαμε μέχρι και την Κροατία στον τελικό, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε πως υπεράνω όλων ήταν η Γαλλία.

Το είχε καταλάβει αυτών η πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος και από την τελευταία μέρα της διοργάνωσης έβγαλε κέρδος. Και εμείς μαζί τους, αφού επιμείναμε στο να κατακτήσουν οι «τρικολόρ» τη διοργάνωση και στο να κερδίσουν στο 90λεπτο τη «Χρβάτσκα». Έτσι και έγινε, με αποτέλεσμα να γίνει δικό μας και το 1,35 του τροπαίου και το 1,80 της νίκης του συνόλου του Ντεσάμπ.

Παρατηρώντας ξανά το διαδίκτυο την ώρα του μεγάλου αγώνα, είδαμε ότι στο μεγαλύτερο βρετανικό και παγκόσμιο ανταλλακτήριο στοιχήματος αρχικά είχαν τοποθετηθεί 19 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το 45% είχε τοποθετηθεί στον άσο. Τελικά το κοντέρ έγραψε 46 εκατομμύρια ευρώ μαζί και με το Live bet στην αγορά του 1-2-Χ και τα περισσότερα έπιασαν τόπο. Προφανώς το ίδιο ίσχυσε και με τα δισεκατομμύρια ευρώ που πονταρίστηκαν στις υπόλοιπες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου και στον υπόλοιπο κόσμο.

Στο μεταξύ, πολλά λεφτά έβγαλαν και οι ομοσπονδίες των συμμετεχουσών χωρών από τη FIFA. Οι «τρικολόρ» επιστρέφουν στη βάση τους, έχοντας στις αποσκευές τους 33 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Κροάτες ως φιναλίστ έχουν να λάβουν 24 εκ. ευρώ. Οι Βέλγοι ως κάτοχοι της τρίτης θέσης 20,3 εκ. ευρώ και οι Άγγλοι ως τέταρτοι 18,7 εκ. ευρώ. Αν για τους Άγγλους το ποσό αυτό είναι η μισή πρώτη αγωνιστική της Premier League για τους Κροάτες με το υποβιβασμένο πρωτάθλημα, αλλά τη σπουδαία Εθνική, είναι χρυσάφι.

Οι Βραζιλία, Σουηδία, Ουρουγουάη και Ρωσία λαμβάνουν 13,7 εκ. ευρώ επειδή η πορεία τους σταμάτησε στα προημιτελικά και οι Πορτογαλία, Αργεντινή, Μεξικό, Ιαπωνία, Κολομβία, Ελβετία, Ισπανία και Δανία θα πάρουν από 10,2 εκ. ευρώ ως μετέχοντες στη φάση των «16».

Οι 16 ομάδες που αποκλείστηκαν κιόλας από τη φάση των ομίλων (Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία, Ιράν, Μαρόκο, Περού, Αυστραλία, Ισλανδία, Νιγηρία, Σερβία, Κόστα Ρίκα, Γερμανία, Ν. Κορέα, Σενεγάλη, Πολωνία, Παναμάς, Τυνησία) περιμένουν να βάλουν στα ταμεία τους σχεδόν από 7 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, στα παραπάνω ποσά της κάθε μίας προστίθεται και το βοήθημα του 1,4 εκ. ευρώ για την απλή συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ