Κι αν του δαγκώσουν κανένα δάχτυλο τα καβούρια;

Κι αν του δαγκώσουν κανένα δάχτυλο τα καβούρια;

Στην ΑΕΚ είναι πυρ και μανία με τον Κονέ κι ο Βασίλης Δεκάρικος, έχει όλο το ρεπορτάζ. Ο διοικητικός ηγέτης θέλει να πληρώσει τη μικρή διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό, αλλά φοβάτε τα καβούρια.

Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ, με τον Κονέ. Ο μέγας διοικητικός ηγέτης είναι πυρ και μανία. Αυτό το παλιόπαιδο, ζητάει λεφτά από την Ουντινεζε για να μείνει ελεύθερος και η μεταγραφή του στην ΑΕΚ τρενάρει.

Να δούμε κατ αρχάς πως έχει το θέμα. Ο Κονέ έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Ουντινέζε. Ας πούμε για 800 χιλιάρικα. Οι Ιταλοί του λένε πάρε δύο κατοστάρικα και άδειασέ μας τη γωνιά. Η ΑΕΚ θα του δίνει τρία κατοστάρικα, άντε 325 με τα μπόνους. Παραπάνω με τιποτα.

Άρα ο Παναγιώτης μπαίνει και μέσα. Από το εγγυημένο συμβόλαιο που έχει με την Ουντινέζε. Κι επειδή όπως είπαμε, είναι φιλοχρήματος έχει στυλώσει τα πόδια. Ενώ ο διοικητικός ηγέτης, που είναι large έχει την απαίτηση να πάρει αυτά που του δίνουνε Ιταλοί να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει για τρία χρόνια, όπως έχει συμφωνήσει.

Άλλος ένας δηλαδή μετά τον Λάζαρο που δεν τηρεί το λόγο του. Που βάζει πάνω από μεγαλείο της ΑΕΚ, τα λεφτά. Που δεν εκτιμάει, ότι όλοι στην ομάδα είναι μία οικογένεια. Αρκεί να μην έχουν οικονομικές απαιτήσεις. Ο διοικητικός ηγέτης σαν παιδιά του, τους έχει τους ποδοσφαιριστές. Με μία προϋπόθεση. Να μην του φέρνουν αντίρρηση στο οικονομικό.

Να παίρνουν αυτά που τους δίνει και να μη ζητάνε παραπάνω. Είδατε τι έπαθε ο Αραβίδης, που έκανε το δύσκολο. Στο ψυγείο κι ακόμα να βρει ομάδα. Στο ψυγείο από τον Ιανουάριο και ο Ανέστης. Ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας. Αυτά παθαίνει όποιος δεν υπογράφει με τα λεφτά που του δίνει ο τίγρης και προκαλεί την ενόχλησή του.

Ο Γιόχανσον που επίσης δεν υπέγραφε, έπαθε χιαστούς και το γλύτωσε το ψυγείο. Ούτε κι αυτός όμως εκτίμησε ότι η ΑΕΚ ανάστησε τη καριέρα του. Έβαλε τα λεφτά πάνω από την αγάπη γιά την ομάδα και μην τον είδατε τον Παναή. Και με τον Λάζαρο ήτανε ενοχλημένος ο διοικητικός ηγέτης και πολύ μάλιστα. Έκανε όμως την ανάγκη φιλότιμο. Τερματοφύλακες όταν φάγανε τον Ανέστη είχανε δύο.

Αν βάζανε στο μούσκιο το Λάζαρο ποιος θα έβαζε τα γκολ; Ο Τρίστανσον; Άνευ Λάζαρου, ούτε πρωτάθλημα θα έπαιρνε η ΑΕΚ ούτε στον τελικό του Κυπέλλου θα έπαιζε. Δεν παύει όμως να πρόκειται περί παλιόπαιδο. Προδότης. Που έφυγε από τη προσφυγομανα ΑΕΚ για τα λεφτά του Μαρινάκη. Και μην πει κανείς, ότι και ο μέγας Ντούσκο, ο πρίγκιπας του Νερέτβα πρόδωσε την ΑΕΚ για 3Ο αργύρια και φόρεσε την ερυθρόλευκη φόρμα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Κι ο διοικητικός ηγέτης τον έχει κορώνα στο κεφάλι του.

Περασμένα ξεχασμένα. Το αδίκημα της προδοσίας άλλωστε μετά τη παρέλευση πενταετίας, παραγράφεται. Θα μπορούσε να πει κάποιος και γιατί δεν βάζει το χέρι στη τσέπη ο τίγρης να πληρώσει τη διαφορά τα τελειώσει το θέμα-Κονέ στο πιτς φυτίλι;

Λεφτά στη ΑΕΚ υπάρχουν. Εννιά εκατομμύρια από το Γιουρόπα. Τρεισήμισι από την Άντερλεχτ για τον Βράνιες. Κι από έξοδα, σκάρτο ένα δίφραγκο για τον Λιβάια.

Μία κουβέντα είναι όμως να βάλει το χέρι στη τσέπη. Κι αν του δαγκώσουν κανένα δάχτυλο τα καβούρια;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ