Στοίχημα : «Έκπτωτη» τετράδα

Στοίχημα : «Έκπτωτη» τετράδα

Από το πρόγραμμα των ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ έχουμε έντονη κινητικότητα σε παιχνίδια που δεν αναμενόταν

Από τη στιγμή που η μεταμουντιαλική ποδοσφαιρική δράση εστιάζεται σε χωριά, νησιά και κωμοπόλεις (στην καλύτερη περίπτωση), οφείλουμε να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας κάθε παράγοντα που μπορεί να μας βοηθήσει στο στοίχημα.

Σύμφωνοι, αυτές τις μέρες ο πιο πολύς κόσμος έχει αφήσει στην άκρη το ποδόσφαιρο και χαλαρώνει περιμένοντας την έναρξη των πρωταθλημάτων (10 Αυγούστου ξεκινά η Premier League και η Α’ Γαλλίας μεταξύ άλλων).

Όμως, ο ολοζώντανος στοιχηματικός οργανισμός συνεχίζει και κινείται αδιάκοπα. Και απόψε περιλαμβάνει πλήθος αγώνων ρεβάνς από τον πρώτο προκριματικό του Europa League. Άσημοι οι περισσότεροι μετέχοντες και όσο άσημο είναι ένα συγκρότημα τόσο δύσκολα έρχεται σε εμάς η ενημέρωση για την καθημερινότητά του.

Γι’ αυτό έρχεται η πτώση των αποδόσεων για να μας υποψιάσει. Αυτοί που ποντάρουν χρήματα σε συγκεκριμένες ομάδες άγονης γραμμής, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Αφού περιμέναμε μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι για να δούμε πού θα καταλήξει το ποντάρισμα, βλέπουμε κίνηση και συγχρόνως μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθούν συγκεκριμένα σημεία στα παρακάτω παιχνίδια:

Τζίρα – Ραντνίσκι Νις Χ1
Ζάρια Μπάλτσι – Γκόρνικ Χ1
Μακάμπι – Τελ Αβίβ – Φερεντσβάρος 1
Βαρντάρ – Πιούνικ Ερεβάν 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ