Στοίχημα : Μια βόμβα και άλλα

Στοίχημα : Μια βόμβα και άλλα

Τρεις κινήσεις για το κουπόνι του Σαββάτου.

Εξυπακούεται πως η στοιχηματική κίνηση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα τέτοια εποχή. Τα πρωταθλήματα αρχίζουν σιγά – σιγά ένα, όμως, τα κορυφαία εξ αυτών αργούν πολύ ακόμα.

Ωστόσο, το κουπόνι του Σαββάτου συχνά παρουσιάζεται ως εξαίρεση, καθώς ψάξε ψάξε όλο και κάτι θα βρεις.

Έψαξε και ο …καμμένος και αναζητά τρία παιχνιδάκια για να στηρίξει πάνω τους τη μέρα. Τα δύο αφορούν σε αριθμό τερμάτων. Πρώτα λοιπόν, στεκόμαστε στο πρωτάθλημα της Δανίας που μόλις ξεκίνησε.

Η Μπρόντμπι είναι ενισχυμένη, φιλόδοξη και προσπαθεί να κατακτήσει αυτό που έχασε τον περασμένο Μάιο στην προτελευταία αγωνιστική. Τον τίτλο φυσικά. Μπήκε πολύ δυναμικά στη σεζόν και τώρα περιμένουμε να συνεχίσει ανάλογα. Over 2,5 στο ματς με τη Βέιλε.

Συνέχεια με τον μαραθώνιο της Φινλανδίας. Η Ίλβες προσπαθεί να ανέλθει βαθμολογικά και να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Είναι μεγάλο φαβορί απέναντι στην ουραγό Κέμι Κινγκς που αμυντικά είναι ιδιαίτερα ευάλωτη. Γι’ αυτό και αντί του άσου προτιμάμε το over 2,5.

Συνέχεια με μια βόμβα. Στην Ελβετία κάνει πρεμιέρα η Βασιλεία. Η μεγάλη ομάδα της χώρας τερμάτισε δεύτερη πέρσι, πίσω από τη Γιουνγκ Μπόις. Επί της παρούσης δεν είναι έτοιμη. Έχει χάσει σημαντικές μονάδες και ενδέχεται να αποδειχθεί και αποπροσανατολισμένη. Την ερχόμενη Τρίτη αναμετράται με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League. Και προκύπτει το εύλογο ερώτημα: Όταν έπεται αγώνας μείζονος σημασίας – και οικονομικής παράλληλα – πού θα βρεθεί θέληση ώστε να ανταποκριθεί η Βασιλεία στον αγώνα με τη Σεν Γκάλεν για την πρεμιέρα μιας διοργάνωσης που θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2019; Το Χ2 σε τεράστιες αποδόσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ