Στοίχημα : Δευτέρα… προκαταρκτική

Στοίχημα : Δευτέρα… προκαταρκτική

Τέσσερα ματς των προκριματικών του Champions League αλλάζουν το βράδυ μας.

Πού είχαμε μείνει; Στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος. Η Βασιλεία έχασε μέσα στο σπίτι της από τη Σεν Γκάλεν και εμείς πληρωθήκαμε το ποντάρισμά μας πολλαπλασιασμένο επί 6 και βάλε.

Έτσι έχουν τα πράγματα αυτές τις μέρες. «Χτυπάμε» όταν είναι δυνατό και δαπανώντας το μικρότερο κεφάλαιο. Σε άλλη περίπτωση, όταν υπάρχει ουσιαστικό αγωνιστικό ενδιαφέρον, συνδυάζουμε την παρακολούθηση των αγώνων με στοίχημα. Αυτό κάνουμε απόψε με κάποια ματς των προκριματικών του Champions League.

Πάμε πρώτα στην Τούμπα λοιπόν. Για τη Βασιλεία μιλήσαμε πρόσφατα. Αποδυναμώθηκε. Αυτό όμως από μόνο του σημαίνει ότι έχει χάσει και την τεράστια εμπειρία της στην Ευρώπη; Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι τόσο ισχυρός ώστε να παρουσιάζεται ως φαβορί του 1,65; Δεν θα πληρώσουμε για να μάθουμε. 2-3 γκολ και περιμένουμε.

Στο μεταξύ η πλούσια Αστάνα υποδέχεται τη Μιντιλαντ από τη Δανία. Πιο έτοιμοι οι γηπεδούχοι και ευρωπαϊκά φιλόδοξοι. Κάθε χρόνο προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Μέσα στο σπίτι τους μπορούν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης.

Η ρουμανική Κλουζ δεν τρόμαξε ποτέ κανέναν. Γιατί να φοβίσει την έμπειρη και αγωνιστικά με 15 ματς στα πόδια της, Μάλμε. Χ2 μεγάλων αποδόσεων.

Τέλος όσοι αναζητούν στηρίγματα μπορούν να δοκιμάσουν στη Λέγκια. Είναι όντως μεγάλο φαβορί απέναντι στη Σπάρτακ Τρνάβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ