Στοίχημα : Για ωραίες αποδόσεις

Στοίχημα : Για ωραίες αποδόσεις

Έναρξη σε 8 κατηγορίες στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά βρίσκουμε και αλλού ενδιαφέρον.

Την Πέμπτη πήγαμε ταμείο με την τριάδα των δικών μας προτάσεων στις ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου του Europa League. Τέσσερις κινήσεις σε τρία ματς βγάλαμε. Συγχρόνως έδωσαν λύσεις και οι παρατηρήσεις από την τάση στο διαδίκτυο.

Σήμερα γίνεται πολύ μεγάλη κουβέντα για τις τέσσερις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και τις άλλες τόσες της Σκωτίας που ανοίγουν τις πύλες τους. Σύμφωνοι η Τσάμπιονσιπ των ιστορικών ομάδων (Άστον Βίλα, Νότιγχαμ κλπ) κερδίζει το ενδιαφέρον όλων μας, όμως ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρεμιέρα κάθε βρετανικού πρωταθλήματος δεν είναι παίξε γέλασε. 46 αγωνιστικές θα δώσουν οι 24 ομάδες. Δεν γίνεται όλες να δείξουν σπουδαία πράγματα αμέσως.

Γι’ αυτό θα δοκιμάσουμε την τύχη μας κυρίως σε άλλα πρωταθλήματα που έχουμε πιο σαφή δείγματα ή έστω μεγαλύτερη βάση λογικής για να ποντάρουμε. Με λίγα χρήματα διεκδικούμε αρκετά περισσότερα και ρισκάρουμε εκεί που μπορούμε να το κάνουμε.

Για παράδειγμα στην Αυστρία η Στουρμ Γκρατς έρχεται πληγωμένη από τα προκριματικά του Champions League (συντριβή από τον Άγιαξ) και ετοιμάζεται για Europa League. Ανάμεσα στις διεθνείς της προκλήσεις μεσολαβεί δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βάκερ, που τουλάχιστον είναι αφοσιωμένη αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. 1Χ μεγάλων αποδόσεων λοιπόν.

Στη Νορβηγία το πρωτάθλημα είχε ένα μήνα διακοπή. Στην επανεκκίνησή του η Ρόζενμποργκ προσπαθεί να κερδίσει και να πιάσει κορυφή. Σύμφωνοι, είχε σκληρές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (με τη Σέλτικ) στο δρόμο για τα αστέρια και στην πορεία βρέθηκε να διεκδικεί θέση για τα play off του Europa. Ανασταλτικοί παράγοντες αυτοί, αλλά η ετοιμότητα που της δίνουν, την καθιστούν φαβορί απέναντι στη Ρανχάιμ, της οποίας το ρόστερ είναι γεμάτο από δανεικούς παίκτες από τη… Ρόζενμποργκ.

Στη Β’ Βραζιλίας υπάρχει ένα φαβορί με μόλις μια νίκη σε πέντε αγωνιστικές και με συνολικά μόνο δύο σε επτά εντός έδρας ματς. Αυτή λέγεται Βίλα Νόβα, όπως τα …απορρυπαντικά. Η φιλοξενούμενη Σάο Βέντο συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές αήττητη (οι δύο με νίκες) και έχει λύσει το επιθετικό της πρόβλημα (από δύο γκολ σε κάθε μία). Επιπλέον, 8 φορές απομακρύνθηκε από το σπίτι της και μόνο σε δύο επέστρεψε με σκυμμένο το κεφάλι. Χ2 τεραστίων τιμών.

Όσο για την Αγγλία, έχει ενδιαφέρον η τέταρτη κατηγορία. Η Λίνκολν είναι οικονομικά εύρωστη, έχει ούτως ή άλλως καλό ρόστερ και πλέον είναι και έμπειρη κατά μία σεζόν στη Β’ Αγγλίας. Πέρσι ως νεοφώτιστη εντυπωσίασε. Φέτος σκοπεύει να προχωρήσει ακόμα πιο ψηλά. Αντίπαλός της η Νορθάμπτον που δεν έχει ούτε τις ίδιες προσδοκίες ούτε τις ίδιες οικονομικές δυνάμεις. Χ2 και εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ