Δεν αντέχουν όλοι την Ευρώπη

Δεν αντέχουν όλοι την Ευρώπη

Κόντρες και φαβορί με αξιόλογες αποδόσεις.

Ωραίες αποδόσεις κυνηγήσαμε χθες. Όντως, ήταν ωραίο το 1,70 της Ρόζενμποργκ και ακόμα καλύτερο το 2,75 της Λίνκολν. Μόνο η κόντρα της Στουρμ Γκρατς δεν έπιασε τόπο. Νίκησε 3-2 τη Βάκερ και η Σάο Βέντο στη Β’ Βραζιλίας λύγισε στο 80’.
 
Διατηρούμε την ίδια λογική και σήμερα. Με λίγα χρήματα ψάχνουμε τα πολλά. Αφενός θα κοντράρουμε κάποιες ομάδες που έχουν επιβαρυνθεί από τις αλλεπάλληλες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Europa League και αφετέρου ενδιαφερόμαστε και για κάποια φαβορί με αξιόλογες αποδόσεις. 
 
Αναφορικά με τους καταπονημένους Ευρωπαίους λοιπόν, έχει ενδιαφέρον η σύγκρουση της Αμπερντίν με τη Ρέιντζερς. Σίγουρα ο αγώνας συγκεντρώνει χαρακτηριστικά ντέρμπι. Όμως, το αγωνιστικό ρεπορτάζ των «Ντονς» δείχνει έξι απουσίες, οι τρεις μεγάλης σημασίας. Επιπλέον, η ίδια ομάδα την Πέμπτη αποκλείστηκε από τη Μπέρνλι στην Αγγλία, αλλά ύστερα από 120 λεπτά αγώνα. Η Ρέιντζερς αντίθετα είχε πιο εύκολο έργο στο Άιμπροξ απέναντι στην Όσιγεκ και πάει στο Πιτόντρι με πλήρη αποστολή, την αύρα του Τζέραρντ και ενθουσιασμό για τη νέα σεζόν. Όσο το διπλό ίπταται στο 2,40, ασχολούμαστε.
 
Στη Νορβηγία η Λίλεστρομ προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, όμως ξόδεψε ενέργεια και ψυχικά αποθέματα στην Ευρώπη, όπου υπέκυψε στη Λίντσερ. Η Μόλντε αντίθετα έχει βλέψεις τίτλου και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Απέκλεισε με άνεση τη βορειοϊρλανδική Γκλέναβον και την αλβανική Λάτσι και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Λίλεστρομ. 
 
Στη Δανία η Κοπεγχάγη ναι μεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όμως όταν βάζει τρία και τέσσερα γκολ εντός και εκτός συνόρων σημαίνει ότι κάτι γίνεται σωστά. Η γηπεδούχος Οντένσε μπορεί να είναι αφοσιωμένη στο πρωτάθλημα, όμως με έξι γκολ παθητικό σε τρεις αγωνιστικές και χωρίς καμία νίκη δεν φαίνεται να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για να φρενάρει τους φορμαρισμένους διεκδικητές του τίτλου.
 
Η Γιαγκελόνια δεν είναι και το πλέον ισχυρό μέγεθος του πολωνικού ποδοσφαίρου. Την Πέμπτη τα έδωσε όλα στην Πορτογαλία για να φέρει 4-4 με την Ρίο Άβε και να προκριθεί. Και την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στο Βέλγιο τη Γάνδη για τον τρίτο προκριματικό. Δεν θεωρούμε ότι είναι σούπερ φαβορί – όπως δείχνουν οι αποδόσεις – στην αναμέτρηση με τη Βίσλα Κρακοβίας που είναι ξεκούραστη, αφοσιωμένη και μετά μια ισοπαλία και μια νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η κόντρα του φαβορί υπόσχεται τεράστιες τιμές. 
 
Τέλος, στη δεύτερη αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος βλέπουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας γηπεδούχο να υποδέχεται την ποιοτικά υποδεέστερη Ροστόφ και τον άσο να ανεβαίνει στο 1,95. Αξίζει το ρίσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ