Η επιστροφή των «χιλιοτραγουδισμένων» στη διαιτησία;

Η επιστροφή των «χιλιοτραγουδισμένων» στη διαιτησία;

Η επιβεβαίωση του «Παράγκα» για Δαλούκα, Παππά και σία και τα υπόλοιπα… φυντάνια.

O «Παράγκας» στις 27/7  έγραψε για τους «χιλιοτραγουδισμένους» που θέλουν να επιστρέψουν στην διαιτησία και αφού δεν μπορούν να το κάνουν με τη σφυρίχτρα στο στόμα, επέλεξαν την… οδό του παρατηρητή ή ακόμη και του εκπαιδευτή.

Εκτός από τον Γιώργο Δαλούκα, ο οποίος στη σχετική λίστα της ΚΕΔ έχει γραφτεί ως… Νταλούκας, τον Σταύρο Μάνταλο,  τον Δημήτρη Θάνο, τον Ανδρέα Παππά, τον Μιχάλης Βοσκάκη και τους βοηθούς Νίκο Γεωργαράκο, Χρήστο Γενναίο, υπάρχουν και άλλα ονόματα.

Άλλωστε, η σχετική λίστα, που διέρρευσε και επιβεβαιώνει απόλυτα τον «Παράγκα», απαριθμεί συνολικά 124 υποψήφιους εκπαιδευτές και παρατηρητές, ζωή να έχουν, μακριά από τη διαιτησία να είναι!

Ο Κύζας και ο Καλφόγλου και οι λοιποί

Στη σχετική λίστα είναι ο πρώην διαιτητής Γιώργος Κύζας που είχε αποπεμφθεί από τη διαιτησία έπειτα από τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, τον Απρίλιο του 2017, με τους «πράσινους» να έχουν καταγγείλει τον ορισμό του καθώς επίσης και ο βοηθός Γιώργος Καλφόγλου που δεν είχε δει το οφσάϊντ γκολ του ΠΑΟΚ, στον «μαύρο» τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, το 2017.

Είναι ακόμα ένας από τους πλέον, «χιλιοτραγουδισμένους» πρώην ρέφερι, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος που πρόσφατα κόπηκε από τους πίνακες, ο Δημήτρης Στυλιαράς από την Αιτωλοακαρνανία που είχε την ίδια τύχη και ο Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία για τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πει ότι «σε λίγους μήνες θα  σφυρίζουν» για τα τρένα.

Επίσης, είναι και οι Πουλήμας, Μπλάνας, Κιοτζένης, Δασκαλόπουλος που έμειναν εκτός πινάκων, δίκαια ή άδικα, την τελευταία διετία.

Την αντίθετη οδό επέλεξε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος που πρόσφατα έμεινε εκτός πινάκων, αλλά δεν κατέθεσε αίτηση, όπως έκαναν άλλοι πρώην συνάδελφοι του, διαιτητές. Για ποιόν λόγο να το κάνει άλλωστε; Για να δείξει στους νέους διαιτητές πως «έσφαξε» τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ;

Το νομικό κώλυμα

Στους 124 είναι και ο Θανάσης Γιάχος από τη Χίο και ο Γιάννης Κάμπαξης από την Εύβοια, δύο από τους κατηγορούμενους από τη διαιτησία στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» για την οποία έχουν παραπεμφθεί σε δίκη (Σπάθας, Δημητρόπουλος, Αμπάρκιολης, Ιωαννίδης οι υπόλοιποι).

Η ΚΕΔ φρόντισε ουσιαστικά να τους καταστήσει σαφές ότι είναι «ανεπιθύμητοι» αφού ζητάει από όλους τους πρώην ρέφερι και βοηθούς, υπεύθυνη δήλωση περί μη ύπαρξης περί εκκρεμών νομικών υποθέσεων, κωλυμάτων, περιορισμών. Δήλωση που έπρεπε να έχει κατατεθεί μέχρι την 1η Αυγούστου.

Κάποιοι εντός της Επιτροπής Διαιτησίας μάλιστα, φρόντισαν και ενημέρωσαν έγκαιρα τον Μέλο Περέϊρα τόσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και για έργα και ημέρες ορισμένων ρέφερι.

Αν θα λάβει υπόψη του, τη σχετική ενημέρωση ο Πορτογάλος πρόεδρος της ΚΕΔ, θα φανεί στην πορεία. Κυριακή κοντή γιορτή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ