Φαβορί ο Ολυμπιακός, ελπίζουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Φαβορί ο Ολυμπιακός, ελπίζουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Παρατηρήσεις στα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων με γνώμονα τις κινήσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Το πρώτο σκέλος του γ’ προκριματικού γύρου σε Champions και Europa League θα ανεβάσει ψηλά το ποδοσφαιρικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον τις επόμενες μέρες, αφού μετέχουν οι τρεις κορυφαίες (αυτή την περίοδο) ελληνικές ομάδες. Ακόμα και σήμερα σε ρυθμό UEFA κινούμαστε, αφού είναι η μέρα της κλήρωσης των play off στις εν λόγω διοργανώσεις.

Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τις προσδοκίες του σχετικά με την πορεία του κάθε εκπροσώπου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και εμείς φυσικά έχουμε τις δικές μας, αλλά στην παρούσα φάση το μέλημά μας είναι να δούμε πώς βλέπουν οι μπουκ την προσπάθεια των ελληνικών συλλόγων στα προκριματικά του προσεχούς δεκαημέρου.

Μόνο τον Ολυμπιακό χρίζουν φαβορί για πρόκριση οι στοιχηματικές εταιρείες. Μάλιστα πολύ ισχυρό. Προ τριημέρου η απόδοση των «ερυθρόλευκων» για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λουκέρνης ίσα που άγγιζε το 1,45. Πλέον, δεν ξεπερνά ούτε το 1,30. Συγχρόνως η τιμή πρόκρισης των Ελβετών ανέβηκε στο 3,60.

Όσο για την πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός προσφέρεται γύρω από το 1,40, το Χ μεταξύ 3,50-4,00 και το διπλό πλησιάζει σε δεκάρια.

Αφήνουμε το Europa League για να δούμε τι γίνεται στο Champions League. Ο ΠΑΟΚ αναμετράται με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Παρατηρώντας τις τιμές στο ενδεχόμενο της πρόκρισης, οι Θεσσαλονικείς ανεβαίνουν στο 2,15-2,25 και οι Ρώσοι κινούνται μεταξύ 1,65-1,80.

Φαβορί βέβαια οι εκπρόσωπο της χώρας του Πούτιν, ωστόσο όχι και τόσο ισχυρό, ώστε να θεωρείται ο ΠΑΟΚ χαμένος από χέρι.

Όσον αφορά στο σετ που έχουν ορίσει οι στοιχηματικές για το πρώτο ματς – την Τετάρτη στην Τούμπα – ο Δικέφαλος του Βορρά συνοδεύεται από 2,10-2,30, το Χ εκτιμάται κατά μέσο όρο στο 3,50 και το διπλό μεταξύ 3,40 και 3,80.

Παρόμοια η κατάσταση και με την ΑΕΚ στο ζήτημα της πρόκρισης. Φαβορί η Σέλτικ με αποδόσεις μέχρι και 1,80 και αουτσάιντερ η Ένωση έως και 2,15. Η στοιχηματική παρουσίαση του ζευγαριού από τους μπουκ αφήνει βάσιμες ελπίδες στην ΑΕΚ, έστω κι αν αυτές των Σκοτσέζων είναι περισσότερες.

Η πρώτη τους συνάντηση γίνεται την Τετάρτη στη Γλασκώβη, με τους «Κέλτες» να ακολουθούνται από 1,80, την ισοπαλία να γυροφέρνει το 3,50 και την ΑΕΚ να «πετάει» μέχρι και στο 5,00.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αλλιώς υπολογίζονται οι τιμές για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αλλιώς για το μακροχρόνιο ζήτημα της πρόκρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ