Αποκλειστικό: Πρόταση του Απόλλωνα στον Γιάνους Γκολ!

Αποκλειστικό: Πρόταση του Απόλλωνα στον Γιάνους Γκολ!

Στον Απόλλων Σμύρνης περιμένουν την απάντηση του 32χρονου διεθνή Πολωνού κεντρικού χαφ, τον οποίο διεκδικούν και άλλες ομάδες!

Στα δυο πρώτα φιλικά της σεζόν κόντρα σε ΟΦΗ και Πανιώνιο, ο Απόλλων Σμύρνης έχει μείνει στο μηδέν και έχει προβληματίσει με την εικόνα του. Η… μπάλα έχει πάρει ήδη τον Ταπόκο και δεν αποκλείεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να δούμε και άλλες αλλαγές.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ και να δώσουν λύση στο γκολ. Και για αυτό θέλουν τον Γκολ, τον Γιάνους Γκολ! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η προσφυγική ομάδα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον διεθνή Πολωνό κεντρικό χαφ, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην Ρωσία με την φανέλα της Αμκαρ. Ο Γκολ φημίζεται για την συνεισφορά του στην επίθεση, πετυχαίνοντας τρία- τέσσερα γκολ κάθε σεζόν αν και είναι περισσότερο οχτάρι.

Ο Πολωνός έχει μιλήσει ήδη με τον συμπατριώτη του, Μπάμπιαρζ, ο οποίος πέρασε πέρσι από την Ριζούπολη για να πάρει κάποιες πληροφορίες για την ομάδα.

Ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Ο 32χρονος Πολωνός έχει υψηλό κασέ και υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ