Αουτσάιντερ όλες οι ελληνικές ομάδες

Αουτσάιντερ όλες οι ελληνικές ομάδες

Οι μπουκ δεν αφήνουν σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ περιθώρια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Υπολογίσιμος ο Ολυμπιακός για το Europa League.

Σύμφωνοι όλοι έχουμε εικόνα από τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Οι δύο πρώτοι μετέχουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και οι «ερυθρόλευκοι» στο Europa League. Στόχος τους είναι να βρεθούν στην κληρωτίδα για τους ομίλους των διοργανώσεων που συμμετέχουν ήδη.
Όχι ότι θα κακόπεφτε στην Ένωση η παρουσία στα γκρουπ του Europa League, αλλά αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει τα νέα στοιχήματα που προσφέρουν οι σχετικές εταιρείες και δίνουν αποδόσεις για το ενδεχόμενο πρόκρισης του καθενός στην κύρια φάση της διοργάνωσης που αγωνίζεται αυτές τις μέρες.
Οσον αφορά στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ θεωρούνται πολύ μεγάλα αουτσάιντερ για να φτάσουν στις λεγόμενες χρυσοφόρες τετράδες. Τόσο μεγάλα, ώστε να θεωρηθεί έκπληξη η είσοδός τους στους ομίλους.
Η απόδοση του «ναι» στο εισιτήριο του ΠΑΟΚ ίπταται στο 4,00 και το «ναι» στον αποκλεισμό του πέφτει στο 1,22. Αυτό προφανώς απορρέει από την εικασία ότι ακόμα κι αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας, θα συναντήσει δυσθεώρητες δυσκολίες απέναντι (πιθανότατα) στη Μπενφίκα (ή τη Φενερμπαχτσέ).
Όσο για την ΑΕΚ, το «ναι» της πρόκρισης γράφει μέχρι 3,50 και το «ναι» του αποκλεισμού μέχρι και 1,30.
1,30.
Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο φαβορί για να αποκλείσει τη Λουκέρνη και οριακό αουτσάιντερ για να ξεπεράσει τη Μπασακσεχίρ ή τη Μπέρνλι. Η είσοδός του στους ομίλους ορίζεται στο 2,20 και ο αποκλεισμός του γύρω από το 1,65. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον οι στοιχηματικές εταιρείες δεν τον θεωρούν ξεγραμμένο.
Όσον αφορά στα παιχνίδια που διεξάγονται απόψε για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, μας ενδιαφέρει το διπλό του μεταγραφικά ενισχυμένου Άγιαξ στη Λιέγη επί της Σταντάρ. Διεκδικούμε πιθανότητες καλοπληρωμένου over στην αναμέτρηση της Αστάνα με τη Ντιναμό Ζαγκρεμπ και παίρνουμε και το 1,90 των 2-3 γκολ στο ματς της Μάλμε με τη Βιντεότον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ