Αποκλειστικό: Ο Πανιώνιος θέλει τον… Ουρουγουανό του (pic, vid)

Αποκλειστικό: Ο Πανιώνιος θέλει τον… Ουρουγουανό του (pic, vid)

Πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι οι κυανέρυθροι φλερτάρουν με τον Ουρουγουανό Σεμπάστιαν Πίρις για την θέση του κεντρικού χαφ.

Εχουν περάσει δέκα χρόνια από την στιγμή που ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του. Οι «πάνθηρες» έκαναν την νύχτα μέρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος την στιγμή που ο Αλβαρο Ρεκόμπα πατούσε το πόδι του επί αθηναϊκού εδάφους.

Εκείνη την σεζόν η προσφυγή ομάδα είχε υπογράψει και τον Φαμπιάν Εστογιανόφ και οι Ουρουγουανοί ξεσήκωναν την εξέδρα.

Σε αυτά τα δέκα χρόνια έχει πιει το καφέ του στην πλατεία μόνο ένας ακόμα Ουρουγουανός, ο Κλαούντιο Ριβέρο, το 2013. Ηρθε, είδε, αγωνίστηκε σε μόλις τρία ματς και απήλθε σύντομα.

Τώρα οι κυανέρυθροι είπαν να εμπιστευτούν ξανά την μεγάλη σχολή των σελέστε. Στον προθάλαμο του Πανιωνίου βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Πίρις. Κεντρικό χαφ, 1.85 που έχει θητεύσει σε δυο από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, την Πεναριόλ και την Ντανούμπιο. Εχει περάσει από την Αργεντινή όπου φόρεσε την φανέλα της Τίγκρε, οικονόμησε στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάμπ και γνώρισε τις ομορφιές της Ηπείρου του στην Εμελεκ του Εκουαδόρ. Μέχρι τον Ιούνιο φορούσε την φανέλα της Λίβερπουλ, στην πατρίδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ