Πακέτα στο Champions League, μάχες στο Europa

Πακέτα στο Champions League, μάχες στο Europa

Ο τζίρος των χθεσινών αγώνων και η κίνηση των αποψινών.

Γράφαμε χθες ότι ποντάρονται οι έδρες. Όντως. Το κεφάλαιο συνέχισε να ανεβαίνει σε Τούμπα, Σάλτσμπουργκ και Σέλτικ Παρκ. Πέρασε ο άσος των Αυστριακών και του ΠΑΟΚ. Όσο για τους τζίρους, το ματς των πρωταθλητών Αυστρίας με τη Σκεντίγια έφτασε μέχρι και τις 400.000 ευρώ, καθώς μετά το προβάδισμα των γηπεδούχων (στο 16’) η απόδοση του άσου άγγιξε τα όρια της μονάδας.

Στη Θεσσαλονίκη το κοντέρ πλησίασε τις 650.000 ευρώ μαζί με τα ευρώ που τοποθετήθηκαν στο Live. Αναφερόμαστε βέβαια στην αγορά του 1-2-Χ στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο του κόσμου.

Ο τζίρος της ημέρας σημειώθηκε στη Γλασκώβη και εκεί είχαμε μεγάλες απώλειες. Στο ημίχρονο τα μηχανάκια του «στοιχηματικού χρηματιστηρίου» έγραφαν 1.425.206 ευρώ και στο φινάλε άγγιξε τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ας περάσουμε τώρα στο Europa League. Τρίτος προκριματικός γύρος και 35 αγώνες γυροφέρνουν στο μυαλό μας.

Στο επίκεντρο του φίλαθλου ενδιαφέροντος βρίσκεται η σύγκρουση του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη. Από τους «ερυθρόλευκους» περιμένουμε κάτι που ακόμα δεν έχουμε δει. Μια εμφάνιση ισορροπημένη σε άμυνα και επίθεση. Από τους Ελβετούς περιμένουμε να δούμε αυτό που πάντα μας παρουσιάζουν. Ένα παιχνίδι αρκετά άναρχο με επιθετικούς προσανατολισμούς και αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Αν ο τρόπος λειτουργίας των φιλοξενούμενων αποτελέσει ευνοϊκή συγκυρία για τους Πειραιώτες, τότε μπορεί να πάρουμε συνδυασμό άσου και over 2,5. Έτσι θα κινηθούμε.

Ενδιαφερόμαστε για το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off εφόσον περάσει. Η Μπασακσεχίρ έχει αποκτήσει εμπειρία στην Ευρώπη και τη θέλει αυτή τη διάκριση. Θα παραταχθεί με ό,τι καλύτερο διαθέσιμο υπάρχει στο ρόστερ της.

Όποιος είναι έτοιμος και πρώτης γραμμής (πέραν του εκτός λίστας Αρντά Τουράν) θα παίξει. Στη Μπέρνλι αντίθετα προσεγγίζουν το ματς διαφορετικά. Με αλλαγές θα αγωνιστεί, καθώς φαίνεται να προέχει η αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον για την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Άσος.

Προσθέτουμε δύο πιθανά over σε Νιου Σεντς – Μίντιλαντ και Χιμπέρνιαν – Μόλντε και περιμένουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ