Η νέα στοιχηματική Premier League

Η νέα στοιχηματική Premier League

Και μερικά «χτυπήματα» από το τεράστιο σημερινό πρόγραμμα.

Άλλοι βρίσκονται στο αποκορύφωμα των διακοπών τους και χαίρονται τις μέρες με μπάνια και φαγοπότια και άλλοι εργάζονται και παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Κάποιοι άλλοι ενδέχεται να συνδυάζουν ό,τι συνδυάζεται από τα παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί θα ενδιαφερθούν για την Premier League. Κι αν όχι σήμερα λόγω απουσίας ιδιαίτερων αγώνων και λόγω άλλου τύπου καλοπέρασης, στο μέλλον σίγουρα θα ασχοληθούν έντονα.

Ας κάνουμε λοιπόν και τη στοιχηματική εισαγωγή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Διατήρησε τα βασικότερα στελέχη του ρόστερ της, πήρε και τον Μαρέζ από τη Λέστερ. Αυτά σε συνδυασμό με το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα και την καταπληκτική περσινή πορεία, την καθιστούν επικρατέστερη για την κορυφή με τιμές που δεν ξεπερνούν το 1,70.

Ακολουθεί ένα μικρό …χάος μέχρι να εμφανιστεί η δεύτερη επιλαχούσα. Και αυτή είναι η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ έκανε πράγματα και θαύματα με το ρυθμό και την ενέργειά της στον περσινό δεύτερο γύρο. Έφτασε και μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε από τη Ρεάλ λόγω συγκυριών (Κάριους κλπ). Ενισχύθηκε άψογα με τον Άλισον για γκολκίπερ, τους μέσους Φαμπίνιο και Κεϊτά. Πήρε και τον Σακίρι για την επίθεση. Δικαιολογημένα θεωρείται διεκδικήτρια, έστω και με τιμές γύρω από το 5,00.

Η συνέχεια είναι η αναμενόμενη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των περιορισμένων κινήσεων προσφέρεται στο 8,00 και η Τσέλσι των μεγάλων αλλαγών σε τεχνική ηγεσία (Ο Σάρι της Νάπολι στον πάγκο των Λονδρέζων) υπολογίζεται ως τέταρτο «φαβορί» για το πρωτάθλημα (13,00). Η Τότεναμ που δεν έκανε την παραμικρή μεταγραφική κίνηση (ρεκόρ στην ιστορία της Premier) συνοδεύεται από 17,00 για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Από τη ροή των αποδόσεων γίνεται αντιληπτό ποιες θα παλέψουν για την πρωτοπορία και ποιες για την τετράδα. Τα «σπιρούνια» έχουν ξανά βλέψεις για τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Πιθανότατα και η Άρσεναλ, η οποία ύστερα από δυόμιση δεκαετίες καλείται να πορευτεί χωρίς τον Βενγκέρ, αλλά με τον Ουνάι Έμερι. Στο 21,00 η απόδοσή της για τον τίτλο.

Η Έβερτον αναμένεται καλύτερη από τις προηγούμενες σεζόν (7ο φαβορί) και η νεοφώτιστη Γουλβς υπολογίζεται για ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος (ισοβαθμεί με την Έβερτον)!

Η Λέστερ (9ο φαβορί) πιθανολογείται πως θα έχει μια άνετη παραμονή, όπως επίσης και η ενισχυμένη Γουέστ Χαμ.

Από εκεί και πέρα, σχεδόν όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας, Μπέρνλι, Φούλαμ, Μπόρνμουθ, Νιούκαστλ, Γουότφορντ, Μπράιτον, Χάντερσφιλντ και Κάρντιφ ξεκινούν από την παραμονή και φτάνουν μέχρι τα όρια της 8άδας.

Πρώτη επιλαχούσα για υποβιβασμό (μέχρι και 1,70 η απόδοσή της) είναι η νεοφώτιστη Κάρντιφ που έκανε πολύ λίγα πράγματα μέσα στο καλοκαίρι.

Προτάσεις

Γουλβς – Έβερτον Χ2: Οι «λύκοι» είναι δύσκολο να καταβάλουν μιας από τις πιο έμπειρες ομάδες της Premier

Ερντριόνιανς – Μοντρόουζ 1: Εκ των φαβορί για την άνοδο από την Α’ Σκωτίας στην Τσάμπιονσιπ οι γηπεδούχοι. Επικρατέστεροι για υποβιβασμό οι φιλοξενούμενοι.

Ναντ – Μονακό Χ1: Οι Μονεγάσκοι αποδυναμώθηκαν κι άλλο και το μαγικό ραβδί του Λεονάρντο Ζαρντίμ ίσως χρειαστεί χρόνο για να αρχίσει να λειτουργεί.

Σικάγο – Νέα Υόρκη 2: Έξι σερί ήττες με 17 γκολ στην εστία της αποτελούν το πρόσφατο παθητικό της Σικάγο. Η Νέα Υόρκη έχει την καλύτερη άμυνα σε όλες τις ΗΠΑ και προέρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ