Αναθάρρησε ο Κουτρουμπής!

Αναθάρρησε ο Κουτρουμπής!

Η συμφωνία του Σα Πίντο με την Λέγκια, τον κάνει να στρέφει τις κεραίες του προς Πολωνία,

Στο ταμείο ανεργίας βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος αναζητεί κάτι ξεχωριστό για να συνεχίσει την καριέρα του. Προτάσεις υπάρχουν αλλά όχι αυτή που θα τον καλύπτει αγωνιστικά ή οικονομικά.

Από την Κυριακή ανοίγει στο μυαλό που μια άλλη προοπτική που μπορεί να περιλαμβάνει αυτό το πακέτο. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στην Σταντάρ Λιέγης και πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου Βελγίου και την εξασφάλιση μιας θέσης στο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έπιασε δουλειά στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Η πρωταθλήτρια Πολωνίας αποκλείστηκε από την σλοβάκικη Σπάρτακ Τρνάβα στον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έχασε εντός έδρας από την Ντουντελάνγκε του Λουξεμβούργου για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής απολύθηκε με αστραπιαίες κινήσεις και την θέση του πήρε ο Ρικάρντο Σα Πίντο γνωστός από το πέρασμα του από τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο.

Θεωρείται σίγουρο ότι θα προβεί σε διορθωτικές μεταγραφικές κινήσεις και ο Κουτρουμπής θέλει να πιστεύει ότι θα αποτελέσει εκ νέου επιλογή του, εφόσον… πονάει στην θέση του κεντρικού αμυντικού ή του αμυντικού χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ