Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : Εσύ ό,τι πεις κόουτς Μανόλο κι ο Μαρίνος με τους μονοσύλλαβους!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : Εσύ ό,τι πεις κόουτς Μανόλο κι ο Μαρίνος με τους μονοσύλλαβους!

Δύσκολο να βρεις λογική εξήγηση στην επιλογή του. Σκέφτομαι μόνο μήπως έχει πάρει την απόφαση να κρατήσει πίσω την ΑΕΚ και να ψάξει το γκολ κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Ακόμα κι όταν οι επιλογές του λιγοστεύουν απελπιστικά από τραυματισμούς και τιμωρίες, ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκει τον τρόπο να κάνει εξεζητημένες επιλογές.

Αυτή τη φορά προτίμησε να βάλει στην εντεκάδα τον αόρατο φέτος Κλωναρίδη αφήνοντας στον πάγκο τον Χριστοδουλόπουλο. Δύσκολο να βρεις λογική εξήγηση στην επιλογή του. Σκέφτομαι μόνο μήπως έχει πάρει την απόφαση να κρατήσει πίσω την ΑΕΚ και να ψάξει το γκολ κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Μπορεί να μην μοιάζει και τόσο τιμητικό για την προπορευόμενη ΑΕΚ και την ποιότητά της μια τέτοια συντηρητική επιλογή, αλλά με τον Χιμένεθ όλα να τα περιμένεις.

Να θυμίσω απλά ότι κάπως έτσι το σκέφτηκε κι ο Λεμονής κι έφυγε με το κεφάλι κατεβασμένο από την Λεωφόρο. Κατά τα λοιπά το 3-5-2 είναι πια μόνιμη κατάσταση για την ΑΕΚ και από τη στιγμή που αποδίδει, ο Χιμένεθ έχει κάθε λόγο να το διατηρεί.

Ο Λιβάγια που προτιμά να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα παρά να παίξει ως κλασσικός προωθημένος, θα γυρίζει σίγουρα προς τα πίσω για να πάρει και να κρατήσει μπάλα. Το αν είναι κατάλληλος ο Κλωναρίδης να μπει στη περιοχή και να σκοράρει θα φανεί στο χειροκρότημα.

Ο Ουζουνίδης θα περπατήσει στο ματς με τον τρόπο που ξέρει και τους δεδομένους της εντεκάδας. Θα βασιστεί στο παιχνίδι από τα άκρα ποντάροντας περισσότερο στην… μονοσύλλαβη αριστερή πλευρά με Χουλτ και Λουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ