O Περέιρα έκανε απολογισμό αλλά «ξέχασε» τον Μπορμπαλάν!

O Περέιρα έκανε απολογισμό αλλά «ξέχασε» τον Μπορμπαλάν!

Όσα δεν είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔ στην επιστολή που έστειλε στους διαιτητές εν όψει του σεμιναρίου.

Ο Μέλο Περέιρα στις 31 Ιουλίου έκλεισε ένα χρόνο ως πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θέση την οποία ανέλαβε επί Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, πριν καν την εκλογή του «δικού μας ανθρώπου», του Βαγγέλη Γραμμένου δηλαδή.

Ο Πορτογάλος, με επιστολή που έστειλε πρόσφατα, στους διαιτητές της Super League, εν όψει του σεμιναρίου για τη νέα χρονιά, έκανε έναν απολογισμό της θητείας του.
Έδωσε μάλιστα, και το σύνθημα για τη νέα χρονιά σημειώνοντας ότι… «η ΚΕΔ θα συνεχίσει να παίρνει αποφάσεις αυτόνομα, ανεξάρτητα και με συνέπεια. Η Διαιτησία μπορεί να βελτιωθεί μόνο μέσω κατάλληλης εκπαίδευσης και σχεδίου ανάπτυξης».

Είπε κι άλλα όμως, ο Πορτογάλος: «Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά και να επικεντρωθούμε σε μια μακροχρόνια στρατηγική, η οποία πρέπει προφανώς να στηριχθεί από την ΕΠΟ. Έχουμε πολλούς στόχους να πετύχουμε γι’ αυτό πρέπει να θέσουμε γερά θεμέλια για μια καινούρια ΕΠΟΧΗ στην Ελληνική Διαιτησία».
Δεσμεύτηκε τέλος ότι… «θα συμβάλλουμε στην ανανέωση της διαιτησίας για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο».

Όλα καλά και όλα ωραία τα λέει ο Πορτογάλος ή μήπως όχι;

Στην επιστολή του καυχιέται για 3.000 ορισμούς διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας.
Τι ξέχασε ο Μέλο Περέιρα; Μα φυσικά τον ορισμό του Ισπανού Μπορμπαλάν και των συνεργατών του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί όπου με την επιλογή του «άδειασε» τους Έλληνας διαιτητές δείχνοντας τους έλλειψη εμπιστοσύνης και για να δικαιολογηθεί είπε ότι ήθελε να τους προστατεύσει.

Κουβέντα ο Πορτογάλος για τον ορισμό Μπορμπαλάν. Τι να πει δηλαδή, εδώ που τα λέμε; Σας «άδειασα» αλλά περασμένα ξεχασμένα, «πάμε να βάλουμε τα θεμέλια για μία καινούργια ΕΠΟΧΗ στην ελληνική διαιτησία;».

Και πως ακριβώς θα μπουν τα θεμέλια όταν άλλαξε τον κανονισμό διαιτησίας για να μπορεί να βάζει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι; Έτσι, θα συμβάλει στην ανανέωση της διαιτησίας; Με τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι ή μήπως με τον Κομίνη που τον κράτησε στον πίνακα με ημερομηνία λήξης. Αυτό είναι το σχέδιο ανάπτυξης που έχει για την ελληνική διαιτησία;

Εξυγίανση και στην διαιτησία λοιπόν. Να την χαίρεστε εκεί στο Πάρκο Γουδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ