Ο Κομίνης κι ο Ποντίκης κάνανε τη διαφορά

Ο Κομίνης κι ο Ποντίκης κάνανε τη διαφορά

Ο Βασίλης Δεκάρικος, γράφει για τα λεφτά που εξασφάλισαν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από το Γιουρόπα. Και για τις μεταγραφές που δεν παίζουνε κανένα ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα θριαμβευτικά πρωτοσέλιδα δίνουν και παίρνουν. «Αλλάζει τη ζωή» σε ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ η προοπτική, του Τσάμπιονς Λινγκ. «Δόξα και χρήμα» περιμένουν τους Δικεφάλους. Αμφότεροι έχουν εξασφαλίσει λεφτά με ουρά. Οι δύο Δικέφαλοι εξασφάλισαν 13 εκατομμύρια από το Γιουρόπα και πάνε για το κόλπο γκρόσο των 30 αν κουνήσουν το σεντόνι. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εκτοξεύονται οικονομικά. Τι δουλειά έχει, όμως ο φάντης, με το ρετσινόλαδο; Από που κι ως που στο ίδιο καλάθι, μήλα με πορτοκάλια; Τον Δικέφαλο έχουνε στο στήθος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά ουδεμία σχέση μεταξύ τους.

Καλοδεχούμενα είναι τα 13 του Γιουρόπα. Ακόμα καλύτερα του Τσάμπιονς Λινγκ, αλλά ποιος είπε ότι έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ από λεφτά; Έχει λεφτά ο Σαββίδης. Μια κατοστάρα έχει βάλλει μέχρι τώρα. Δεν περιμένει τα λεφτά της ΟΥΕΦΑ για να κάνει μεταγραφές. Κάνει κάθε χρόνο μόνος του. Από τη δικιά του τσέπη. Ούτε στην ΑΕΚ αλλάζει κάτι επειδή εξασφάλισε τα 13 του Γιουρόπα. Και τη προηγούμενη σεζόν εισέπραξε ένα δεκάρικο. Συνέβη κάτι συνταρακτικό στις μεταγραφές του Ιανουαρίου; Τον Μοράν πήρανε στη φτήνια, το Μασούντ στο τσάμπα και με κάτι ψηλά τον Χουλτ. Ο ένας έφυγε και οι άλλοι δύο για το πάγκο.

Από που προκύπτει, ότι αν η ΑΕΚ περάσει τη Βίντι τα 30 της ΟΥΕΦΑ θα πάνε σε μεταγραφές; Ο διοικητικός ηγέτης, ούτε που θέλει να τις ακούει. Έχει κερδίσει η ΑΕΚ τη Σέλτικ, όλος ο κόσμος στο ΟΑΚΑ πανηγυρίζει κι ο δημοσιογράφος, λες και είναι βαλτός; «Να περιμένουμε τώρα μεταγραφές»; Και τον Δ.Μελισσανίδη να του κόβει τη φόρα: «Δεν είναι ώρα για τέτοια. Είμαστε σε υπερένταση». Είναι δυνατόν, όταν ο άλλος έχει εκατό σφυγμούς να του λες εσύ για μεταγραφές; Δεν σέβεσαι τη κατάσταση που βρίσκεται; Ότι και να γίνει η πολιτική στην ΑΕΚ δεν αλλάζει. Τα λεφτά με το σταγονόμετρο. Κι όταν αυτή η πολιτική έχει πετύχει στο 100% δεν υπάρχει κανένας λόγος να την αλλάξουνε. Και ποιος είπε ότι για να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα χρειάζονται μεταγραφές; Παίξανε κανένα ρόλο πέρυσι οι μεταγραφές; Ο Κομίνης κι ο Ποντίκης κάνανε τη διαφορά. Άκυρο το γκολ του Βαρέλα, πρωταθλήτρια η ΑΕΚ. Και τον Ρονάλντο να φέρεις, αν του ακυρώνουνε τα γκολ διαιτητής και βοηθός, για πεταμένα λεφτά θα πρόκειται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ