Κούλα Χασάν: από την Τούμπα, στο Ευρωπαϊκό Παίδων και τώρα στην εξέδρα

Κούλα Χασάν: από την Τούμπα, στο Ευρωπαϊκό Παίδων και τώρα στην εξέδρα

Αυτή την φορά δεν τον έσωσε ο ΠΑΟΚ της εξυγίανσης

Βιάστηκε ο Μέλο Περέιρα να ανακοινώσει τους νέους πίνακες διαιτησίας και το πληρώνει…

Έπρεπε να περιμένει τα σεμινάρια όπως γίνονταν και τις άλλες χρονιές. Αντ’ αυτού ανακοίνωσε τους νέους πίνακες στις 22 Ιουνίου με τις σχετικές καρατομήσεις και τώρα πρέπει να καλύψει τα κενά.

Τέσσερις βοηθοί και ένας διαιτητής Super League κόπηκαν στη δεύτερη ημέρα των σεμιναρίων διαιτησίας που διεξάγονται στο Καρπενήσι.

Ένας από τους πέντε, είναι ο διεθνής βοηθός Κούλα Χασάν.

Πήρε το σήμα της FIFA τον Γενάρη του 2015 μαζί με το φιλαράκι του, τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο για τον οποίο η ελληνική διαιτησία «κλαίει» για την πρόσφατη καρατόμηση του. Τώρα, μας αδειάζουν τη γωνιά και οι δύο. Πρόλαβαν πάντως, και πήραν ορισμούς στο εξωτερικό. Δυο, δυο, σαν τους Χιώτες…

Για τον Χασάν, ο Ατρόμητος πριν από λίγους μήνες είχε ζητήσει, χωρίς να πετύχει, τη διαγραφή του από τους πίνακες.

Αιτία η απόφαση του να μην υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Πέλκα, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος, με αποτέλεσμα ο παίκτης του ΠΑΟΚ να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ στην Τούμπα, στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, τον περασμένο Γενάρη (2-0 το τελικό σκορ). «Θα ζητήσουμε να διαγραφεί ο επόπτης από τους πίνακες, διότι αποτελεί ένα κακό παράδειγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τέτοια εξόφθαλμα λάθη δεν βοηθούν στην εξυγίανση που προσπαθεί να φέρει η νέα ΕΠΟ» ανέφερε τότε η ομάδα του Περιστερίου που δεν είχε αρκεστεί ούτε στη συγγνώμη του Κούλα Χασάν, στο ημίχρονο του αγώνα.

Η ΚΕΔ τον είχε αφήσει τρεις μήνες εκτός ορισμών και είχε έρθει η UEFA και τον είχε επιλέξει ως τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 που έγινε στην Αγγλία από 4 έως 20 Μαΐου!

Η επιβράβευση του ήταν προφανώς για την… άριστη διαιτησία στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ