Για χρήμα και διασκέδαση

Για χρήμα και διασκέδαση

Τετράδα αξιώσεων και μεγάλων αποδόσεων...

Όσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση μιας ονομαστής ομάδας τόσο πιο απολαυστικό γίνεται το στοίχημα. Και την Τσέλσι χθες την προλάβαμε σε υψηλές τιμές. Πριν αρχίζει να κατρακυλά. Και το 2,35 των 2-3 τερμάτων στο παιχνίδι της Σάλτσμπουργκ με τη Χάρτμπεργκ μας άρεσε ακόμα περισσότερο.

Αντίθετα η Άστον Βίλα έμεινε στο 1-1 με την Ίπσουιτς, η οποία από το 41’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες! Ούτε η Λίνκολν φανέρωσε στο γήπεδο την υπεροχή της έναντι της Γκρίμσμπι.

Νέα μέρα, νέο πρόγραμμα, νέο διάβασμα, νέες στοιχηματικές κινήσεις. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ως επί το πλείστον μεγάλες αποδόσεις.

Πάμε λοιπόν στην Αυστρία. Η Λίντσερ έχει ξεκινήσει θετικά στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε να κάνει πιο σπουδαία πράγματα αν δεν είχε την Ευρώπη. Αγωνίστηκε σε τρεις προκριματικούς γύρους στο Europa League, κάνοντας το μεγαλύτερο εκτός συνόρων ταξίδι στην ιστορία της. Παρά το μικρό και χωρίς εμπειρία ρόστερ της. Μόνο που αυτό το ταξίδι ανακόπηκε τη στιγμή που γίνονταν όνειρα για να μεγαλώσει. Την περασμένη Πέμπτη η Λίντσερ νικούσε 2-0 τη Μπεσίκτας και ετοιμαζόταν να προκριθεί! Όμως, ο Νεγρέδο «χτύπησε» στο 90’ και το εισιτήριο κατέληξε σε τουρκικά χέρια. Την ίδια στιγμή έδινε το δικό της παιχνίδι και η Ραπίντ Βιέννης. Αυτή θριάμβευσε με 4-0 στον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, προκρίθηκε και ανέβασε και ψυχολογία. Η Ραπίντ με το μεγαλύτερο και πιο έμπειρο ρόστερ προσφέρεται στο 2,50 και αξίζει την προσοχή μας.

Στο σημάδι και τη Νόρντζελαντ. Τα έδωσε όλα στην Ευρώπη αγωνιζόμενη Πέμπτη και Κυριακή για σχεδόν ένα μήνα. Τελείωσε όμως το ταξίδι της. Στο Βελιγράδι, όπου ηττήθηκε από την Παρτιζάν. Το εξής μόνο εγχώριες διοργανώσεις. Πιστεύουμε πως η κόπωση και η απογοήτευση όλο και κάτι θα έχουν αφήσει στην ομάδα. Και η νεοφώτιστη Βέιλε μόνο σαν «νέα» δεν συμπεριφέρεται. Σε πέντε αγωνιστικές γνώρισε μόνο μια ήττα και αυτή από την ισχυρή Μίντιλαντ. Αξίζει το ρίσκο στις τεράστιες τιμές του Χ και του διπλου.

Γεμάτη λύσεις είναι η Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Απόψε επίκεινται και επιστροφές μουντιαλικών άσων (Μανταντά και Ραμί). Το πρώτο της δείγμα (4-0 την Τουλούζ) ήταν θετικότατο από όλες τις πλευρές. Καλείται πλέον να διπλασιάσει τις επιτυχίες της και επιχειρεί για νίκη στο σπίτι της μικρούλας και πρωτάρας στη μεγάλη κατηγορία, Νιμ. Οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν στην πρώτη αγωνιστική. Ήταν πίσω στο σκορ με 3-1 μέχρι το τελευταίο 15λεπτο και τελικά νίκησαν 4-3 την Ανζέ. Έγιναν βέβαια «σημεία και τέρατα» μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η φοβερή ανατροπή. Η Μαρσέιγ όμως δεν είναι Ανζέ…

Ενδιαφέρον και στο διπλό της Σεβίλλης. Τρία επίσημα παιχνίδια έχει δώσει, διακρίθηκε σε όλα (κι ας έχασε στο Σούπερ Καπ από τη Μπαρτσελόνα) και μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό απέναντι στην προερχόμενη από τη δεύτερη κατηγορία Ράγιο Βαγιεκάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ