Έδρα χωρίς να εκτεθεί ο Σέζος

Έδρα χωρίς να εκτεθεί ο Σέζος

Επιστροφή στους ορισμούς με το καλημέρα γιά τον Κομίνη. Μίνι επίδειξη-δύναμης από το χαλίφη του Νότου. Όταν ο χαλίφης του Βορρά θα είναι αυτός που θα έχει το πρώτο λόγο εφέτος.

ΣΕΝΤΡΑ στη Σουπερλίγκ με τους διαιτητές στη πρεμιέρα να μην θέλουν να δώσουν δικαιώματα. Και οι δύο χαλίφηδες θα πάρουν σφυρίγματα ενώ ο Παναθηναϊκός με τον Σιδηρόπουλο στη Ξάνθη έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ το 50-50.

Καινούργιο πρωτάθλημα, καινούργιος πίνακας διαιτητών, καινούργια δεδομένα. Με τον χαλίφη του Βορρά να έχει τη μερίδα του λέοντος. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ, που μετά τη καρατόμηση των Μάνταλου, Αρετόπουλου, Καλογερόπουλο, Στυλιαρά, Βάτσιου, έχασε βασικά εργαλεία που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της βαθμολογίας του περυσινού πρωταθλήματος. Από τους εννιά καινούργιους, μόνο ο Λάμπρου από τη Χαλκίδα είναι επιρροής-Γιαννάκη. Οι άλλοι οκτώ λίγο η πολύ δίνουν αναφορά στον Μάλαμα. Με τον ΠΑΟΚ, να κυριαρχεί στη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, για το ποιος έχει, το πάνω χέρι

-Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Ξανασφυρίζει ο Κομίνης, μετά τη περυσινή περιπέτεια στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Προφανές ότι θα παίξει για πάρτη του.

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης. Αν ζοριστεί ο ΠΑΟΚ με δεδομένο, ότι ακολουθεί το ματς των 30 εκατομμυρίων με τη Μπενφίκα, ο Κουτσιαύτης, θα βοηθήσει.

-ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννενα: Δεν έχει δώσει δικαιώματα ο Σέζος αλλά την έδρα θα τη σεβαστεί. Όχι όμως σε βαθμό που θα εκτεθεί.

-Απόλλωνας-Λάρισα: Καινούργιος στο πίνακα ο Γκορτσίλας θα είναι προσεκτικός.

-Πανιώνιος-ΟΦΗ: Πρώτο παιχνίδι στη Σούπερλίγκ και για τον Βρέσκα.

Ξάνθη-Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος: Ο Ολυμπιακός δεν τον ήθελε ανέκαθεν τον Σιδηρόπουλο. Η ΑΕΚ δεν τον θέλει από το περυσινό Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ κι επειδή κάπου πρέπει να παίζει, τον στείλανε στο Ξάνθη-Παναθηναϊκός. Αν είναι να φωνάζει κάποιος αυτός θα είναι ο Πανόπουλος.

-Ολυμπιακός-Λεβαδειακός. Λίγος σαν διαιτητής ο Κουμπαράκης. Επικίνδυνος ο βοηθός Τζιότζιος.

-Λαμία-Άρης: Από τους καλούς διαιτητές ο Διαμαντόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ