Γιακουμάκης : Πέτρο, ετοιμάσου

Γιακουμάκης : Πέτρο, ετοιμάσου

Ο Πέτρος Γιακουμάκης εντυπωσιάζει με τον Λεβαδειακό όμως σύντομα θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Γιατί; Γιατί κανείς δεν μένει ελεύθερος στον Λεβαδειακό. Εκτός και αν προλάβει να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με τον Πέτρο Γιακουμάκη. Ο τρελογιατρός μου, ακόμα προσπαθεί να με ψυχαναλύσει και να διαπιστώσει για ποιον λόγο εμφανίζω αυτά τα σημάδια αμφισβήτησης για το μέλλον του 25χρονου μεσοεπιθετικού του Λεβαδειακού, ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει με σταθερό ρυθμό, κάτι που έκανε και στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Έχω κάνει μεταπτυχιακό στην ανωτάτη κομποτιακή και διακρίνω το κακό να έρχεται από μακριά…» του εξηγώ αλλά και πάλι δεν στρίβει. Του δίνω περισσότερα στοιχεία Τσιντώτας, Βασιλείου… Πάλι σβηστό τον βλέπω, οπότε αποφασίζω να του δώσω μασημένη τροφή.

Ο Γιακουμάκης το καλοκαίρι του 2014 που αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι σε ενάμισι χρόνο θα μείνει ελεύθερος. Υπάρχει περίπτωση να μείνει ποτέ ελεύθερος καλός παίκτης του Γιάννη Κομπότη; Ελα, μην ντρέπεστε πείτε το. ΟΧΙ

Σε μερικές εβδομάδες ο κύριος «Βάμβαξ» θα καλέσει στο γραφείο του, τον Κρητικό μεσοεπιθετικό και θα του εξηγήσει το… όνειρο. Ή υπογράφεις νέο τριετές συμβόλαιο (λήξη Ιούνιο 2022) ή θα ξεκινήσεις να κάνεις προπονήσεις μόνος σου και θα αγωνιστείς ξανά με τη νέα σου ομάδα τον Αύγουστο του 2019!

Ο Γιακουμάκης το είδε με τα μάτια του, ότι ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού δεν είναι μόνο λόγια αλλά πραγματοποιεί και τις απειλές του. Ο Τσιντώτας βρισκόταν στην ίδια ακριβώς θέση με αυτόν. Εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις του και τον Φεβρουάριο του 2016 κλήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του που έληγε το καλοκαίρι του 2018. Δηλαδή ενάμισι χρόνο μετά, όπως καλή ώρα και το δικό του. Ο νυν γκολκίπερ της ΑΕΚ αρνήθηκε και για τους επόμενους 17 μήνες δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά και αποτελούσε ξένο σώμα. Αυτό δεν τον επηρέασε και υπέγραψε ως τρίτος τερματοφύλακας στην Ενωση.

Ο Γιακουμάκης το καλοκαίρι του 2019 θα είναι 27 χρονών και θα έχει αποχή 17 μήνες. Ποια πιστεύεται ότι θα είναι η τύχη του χωρίς αγωνιστικό ρυθμό τόσο καιρό; Ο νυν συμπαίκτης του, ο Στέλιος Βασιλείου βίωσε την ίδια κατάσταση το 2014. Στα… χάι του, έχοντας 7 γκολ στο πρωτάθλημα, αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιο του. Ο Κομπότης τον πάρκαρε στην εξέδρα και έπειτα από αρκετούς μήνες απραξίας κατέληξε στον Παναιτωλικό, όπου εμφανίστηκε ένας τελείως διαφορετικός επιθετικός. Ακολούθησε και ο σοβαρός τραυματισμός του και δεν έκανε ποτέ την υπέρβαση που έδειχνε ότι είναι ικανός να πετύχει.

Η μόνη λύση για τον Γιακουμάκη είναι να πωληθεί τώρα τον Ιανουάριο για να αποφευχθεί όλο αυτό. Από εκεί και πέρα γνωρίζει και ο ίδιος την μοίρα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ