VAR-ατε βιολιτζήδες, εκλογές έρχονται

VAR-ατε βιολιτζήδες, εκλογές έρχονται

Υπουργοί είναι δεν είναι… Αν υπάρχουν ρομαντικοί στο ποδόσφαιρο ας βγουν στο μπαλκόνι να δουν το φεγγάρι. Παππάς και Βασιλειάδης θα το φέρουν το VAR όπως υποσχέθηκαν. Σεπτέμβρης θα είναι αλλά δεν μας είπαν ποιος…

Φυσικά και όταν μεγαλώσω θέλω και εγώ να γίνω υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Το όνειρο μου είναι. Άλλος θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής, άλλος γουστάρει να γίνει πρόεδρος. Εγώ θέλω να γίνω υπουργός της Αριστεράς. Προφανώς γιατί διαθέτω μια καλλιτεχνική φλέβα που μόνο σε αυτό το πεδίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί πραγματικά. Διότι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλά θεματοφύλακες της πατρίδας. Δεν είναι μόνο εκείνοι που μας έβγαλαν από τα μνημόνια. Είναι κάτι παραπάνω. Σαν τη Μπαρτσελόνα που ως γνωστόν είναι παραπάνω από μια ομάδα.

Το μόνο πρόβλημα μου είναι πως Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξανακάνει ούτε στο… διάστημα, αλλά ρε παιδί μου και εκεί καταλαβαίνεις το μεγαλείο. Διότι ο γίγαντας Νίκος Παππάς φρόντισε ήδη ως και εκεί να βάλει το σημάδι του στην αιωνιότητα.  Πεφωτισμένος από μικρός. Δεν είναι τυχαίο πως πέρασε τα νιάτα του κάνοντας κάμπινγκ με τον Πρωθυπουργό. Εγώ είχα κάτι κολλητούς που ο ένας δουλεύει απογευματινή βάρδια σε εργοστάσιο και ο άλλος είναι άνεργος. Εκείνος ήταν με τον Τσίπρα. Πώς να συγκριθώ μαζί του.

Δεν αναφέρομαι τυχαία στον Παππά. Τον θυμήθηκα πολλές φορές απόψε βλέποντας την βουτιά του Πρίγιοβιτς στην Τούμπα. Εκείνη που έδειξε και απέδειξε πως η Κυβέρνηση είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Μπροστά μου την έχω εκείνη τη φωτογραφία του Γενάρη, τότε που ο Παππάς και ο Βασιλειάδης έβαλαν στη μέση τον πρόεδρο Γραμμένο και όλοι μαζί χαμογελαστοί μας ανακοίνωσαν ότι τέρμα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πως έρχεται από τον Σεπτέμβρη το VAR να τα λύσει όλα. «Καλωσορίζουμε το σύστημα VAR. Είμαι βέβαιος ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το σύστημα θα βρίσκεται στα ελληνικά γήπεδα. Θα αναπτύξουμε μια υπηρεσία – κόσμημα για το αγαπημένο παιχνίδι του Έλληνα φίλαθλου, η οποία θα αυξήσει την αξιοπιστία του και θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε στη χαρά του πλέον λαοφιλούς αθλήματος σε όλη την υφήλιο. Με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, είναι η ώρα να ασχολούμαστε λιγότερο με τις αποφάσεις των διαιτητών και περισσότερο με το ίδιο το ποδόσφαιρο» είχε πει όλο χαρά ο Νίκος Παππάς και από κοντά ο ανοιχτοχέρης Γιώργος Βασιλειάδης: «Σήμερα, γίνεται ένα ακόμα βήμα στο μεγάλο αγώνα που ξεκινήσαμε για τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ έχει πολλούς ακόμα αγώνες που πρέπει να κερδίσει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια εξυγίανσης αυτού του πολύπαθου χώρου. Είναι πολύ σημαντικό να φύγουν όλες οι σκιές από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σύστημα VAR είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας Πολιτείας και ΕΠΟ. Θέλουμε να περάσουμε σε μια νέα εποχή».

Συγκινητικοί και οι δύο τους, σε τέτοιο βαθμό που… λύγισε κοτζάμ Γραμμένος: «Πλέον, όσο αυτονόητο και αν ακούγεται, η ΕΠΟ συνεργάζεται με την ελληνική Πολιτεία. Το σύστημα VAR είναι για εμάς ένας πολύ μεγάλος στόχος που γίνεται πραγματικότητα. Θα φέρει διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα σταματήσει ο δημόσιος λόγος να εξαντλείται γύρω από μια σφυρίχτρα και ένα σημαιάκι. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η κυβέρνηση συντάσσεται μαζί μας σε αυτό».

Όχι δεν είναι ακόμη Σεπτέμβρης. Αύγουστος είναι και μάλιστα αύριο έχει και πανσέληνο. Μπορούν οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου να αποφανθούν σε εκείνη. Διότι το VAR  από τον δεύτερο γύρο και βλέπουμε. Μέχρι τότε ο Πρίγιοβιτς μπορεί να βουτά ελεύθερα στην Τούμπα και οι Κουτσιάφτηδες αυτής της Λίγκας να τον επιβραβεύουν ως κριτές αγώνων κατάδυσης.

Σε προεκλογική περίοδο είμαστε. Κυβέρνηση έχουμε, πρωταθλητισμό θέλει να κάνει. Τι ακριβώς θα προσφέρει το video assistant referee; Το πολύ-πολύ να   γίνει κανά λάθος και να στείλει το πρωτάθλημα σε λάθος χέρια. Είμαστε για τέτοια λάθη; Έχουμε δουλειές να κάνουμε σοβαρότερες από το να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.

Αφήστε τις μπούρδες ρε παιδιά, και κοιτάξτε το φεγγάρι. Θα ήταν ποτέ τόσο όμορφο αν δεν ήταν υπουργός διαστήματος ο Νικόλας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ