O Τζόνι θα πάρει το όπλο του ή να του δώσουμε το δικό μας;

O Τζόνι θα πάρει το όπλο του ή να του δώσουμε το δικό μας;

Θα επιστρατεύσει το χιούμορ του στις υπηρεσίες της αλήθειας ή να αφήσουμε την κωμωδία και να το γυρίσουμε στα οικονομικά;

Τα είχε πει πριν από χρόνια ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Αντρίκεια και παντελονάτα χωρίς κορδέλες και δεύτερες σκέψεις. Την αλήθεια και μόνον την αλήθεια, δίχως ντρίμπλες και επικοινωνιακά παιχνίδια.

Θυμάστε τι ωραία το είχε διατυπώσει: Εμείς θέλαμε, αυτοί δεν ήθελαν, μετά δεν θέλαμε εμείς αλλά ήθελαν εκείνοι. Πόσο πιο απλά να στο πει. Και τέλος πάντων τι ακριβώς δεν κατάλαβες;

https://www.youtube.com/watch?v=8Ud2UhW6LIs

Λιτά και κατανοητά στα εξήγησε όπως το σάιτ της αλήθειας για το πέναλτι του Πρίγιοβιτς. Δεν φάνηκε στο live, αλλά φάνηκε στο ριπλέι και αν δεν το είδες στο ριπλέι ξαναδές το live. Πέναλτι μαρς σαν τη σοκολάτα. Όλο γλύκα! Να τρώει ο Ιβάν και να μην δίνει στον Γιωργάκη και τον Ραζβάν τον μάγκα που το μόνο που δεν μας είπε απόψε στη συνέντευξη Τύπου είναι πως έχει τρεις βαθμούς περισσότερους και ένα ματς λιγότερο!

Έτσι πρέπει να λέγονται και να γράφονται όλα. Αντρίκεια. Καθαρά σαν το μήνυμα που ακολουθεί και που διαβάζεται δίχως γονική συναίνεση. Το μήνυμα του Βασίλη Δεκάρικο στον σύντροφο Τζον Αυλακιώτη που συναρπάζει σε άλλη γειτονιά, αλλά που δεν γίνεται να μην τον παραδεχθείς για δύο ιδιαίτερες αρετές του. Το σπουδαίο χιούμορ του και την εμμονή του με την αλήθεια.

Όλα και όλα τα γράφει τσεκουράτα και είμαι βέβαιος πως έτσι ακριβώς θα συνεχίσει. Δεν γίνεται να μην πάρει θέση για την κυβίστηση του Πρίγιοβιτς. Αν ήταν Γενάρης και όχι Αύγουστος, ο killer του ΠΑΟΚ δεν θα είχε πάρει μόνο το πέναλτι-τρίποντο με τον Αστέρα, αλλά θα είχε πιάσει και τον σταυρό ενθουσιάζοντας τους πιστούς που όταν δεν βρίσκονται στις σουίτες της Τούμπας, δεν λησμονούν να ανάψουν ένα κεράκι στην Παναγία την Σουμελά την θαυματουργή.

Είμαι βέβαιος πως θα τα πει όλα ο… Τζόνι. Θα το πάρει το όπλο του και τότε κρυφτείτε εκεί στην Τούμπα. Όπλο βαρβάτο όχι σαν το πιστολάκι του Ιβάν που έμεινε στην τσέπη και κάτι κωλοφυλλάδες σε ολόκληρο τον κόσμο τον πέρασαν πριονοκορδέλα στα εξώφυλλα τους λες και δεν είχαν ξαναδεί πιστόλι σε θήκη.

Και για να είμαι ξεκάθαρος όπως αρμόζει στο επίπεδο της συζήτησης. Μην κάνετε πονηρές σκέψεις. Δεν μπλέκω τα… όπλα διότι το site της αλήθειας φέρεται να έχει κρυφό-ιδιοκτήτη (που καμία φορά… τσοντάρει) κάποιον που ξέχασε να αφήσει το περίστροφο στο σπίτι του. Κάποιον που έτυχε μια φορά να το πάρει μαζί του στο γήπεδο, και δημιούργησαν οι βαλτοί θέμα από το πουθενά.

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Εδώ μιλάμε για δημοσιογραφία, χιούμορ και για μια υπόδειξη πέναλτι από έναν Κουτσιάφτη που με το καλησπέρα του πρωταθλήματος έκανε κόσμο και κοσμάκη να δακρύσει από τα γέλια. Ούτε ο Σεφερλής στο Δελφινάριο. Να μην σχολιαστεί λοιπόν όπως του αξίζει;

Να σχολιαστεί, λέω εγώ. Γιατί αν δεν σχολιαστεί τότε θα αλλάξουμε κατηγορία. Θα αφήσουμε το θέατρο και την κωμωδία και θα πάμε στην… οικονομία σαν τον Ευριπίδη τον Τσακαλώτο το ΠΑΟΚτσάκι που περιμένει και εκείνο από μικρό παιδί να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα.

Θα το πάμε στην οικονομία και σε μια λίστα που θα κάνει τον κόσμο σοφότερο μια και καλή. Κάποιος…πεζός θα μπορούσε απλά να την πει «μισθολόγιο». Αναλυτικός λογαριασμός για το τι παίρνει ο καθένας στη Δάφνη και στη Θεσσαλονίκη. Με στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Και του ιδιοκτήτη και των υπαλλήλων.

Εδώ όμως το επίπεδο είναι διαφορετικό. Δεν θα αφήσουμε να πέσει στο… πάτωμα. Έτσι φίλε Τζόνι;

ΥΓ. Το βίντεο πάει και μπρος και πίσω. Ρίξε μια ματιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ