Superleague : Πώς κινήθηκαν τα ευρώ το Σαββατοκύριακο

Superleague : Πώς κινήθηκαν τα ευρώ το Σαββατοκύριακο

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ κάνει τον απολογισμό του Σαββατοκύριακου σχετικά με τα ματς της Superleague και ρίχνει μια ματιά στο σημερινό ματς της Τούμπας.

Μέρα απολογισμού είναι συνήθως η Δευτέρα. Το πρόγραμμά της είναι σχεδόν κατά κανόνα περιορισμένο άρα είναι ευκαιρία για αποφόρτιση, απολογισμό και μερικά βλέμματα στο άμεσο μέλλον.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είδαμε πολλά για ακόμα μια φορά. Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, η προσοχή συγκεντρώθηκε κυρίως σε δύο γήπεδα. Και στο στοίχημα μαζί με την προσοχή, αφήνονται και τα ευρώ…

Τα δύο πλέον πολυπονταρισμένα παιχνίδια είναι αυτό του «Γ. Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το Σάββατο έπαιζε ο Ολυμπιακός με το Λεβαδειακό. Από τα μέσα της εβδομάδας ο …καμμένος είχε τονίσει ότι όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να σπεύσει, γιατί οι αποδόσεις του άσου θα πλησιάσουν τη μονάδα. Έτσι, πριν από την έναρξη του αγώνα ο άσος είχε συγκεντρώσει το 86% του συνολικού πονταρίσματος (κοντά 15.000 πάνω του μόνο στο ανταλλακτήριο) και συνεχώς δεχόταν πάνω του κεφάλαιο κι ας δυσκολεύονταν οι «ερυθρόλευκοι» είτε να ανοίξουν το σκορ είτε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Στο τέλος τοποθετήθηκαν πάνω από 130.000 ευρώ στο σημείο που κέρδισε.

Όσο για την αγορά των γκολ, με το σφύριγμα της έναρξης, το over 2,5 ήταν η κίνηση των περισσότερων (71% ή αλλιώς περίπου 1000 ευρώ μόνο στο ανταλλακτήριο). Εδώ παρουσιάστηκαν αυξομειώσεις και μετατοπίσεις. Όσοι εμπιστεύθηκαν από την αρχή τα πολλά γκολ, κέρδισαν. Οι υπόλοιποι που ακολουθούσαν το live και έβλεπαν τις ευκαιρίες των πρωταθλητών και τη μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα, τάχτηκαν με το under, αλλά στο τέλος υπερίσχυσε η πρώτη σκέψη. Σε αυτή την αγορά έπεσε κεφάλαιο πάνω από 70.000 ευρώ και στην πορεία του αγώνα ήταν μοιρασμένο.

Στη Λεωφόρο είχαμε γράψει από νωρίς, ότι παρατηρείται κίνηση στο Χ και στο διπλό. Η τάση της αγοράς επιβεβαιώθηκε στο φινάλε, αλλά μέχρι τότε ο άσος είχε προσελκύσει όλους όσοι έχουν την εντύπωση ότι ποντάρουν στα σίγουρα ακολουθώντας την ομάδα που προηγείται. 91.000 ευρώ και κάτι εμφανίστηκαν στο 1-2-Χ με το σφύριγμα της λήξης και στα πιο πολλά είχαν σταθεί στα ψίχουλα του άσου λόγω του «πράσινου» προβαδίσματος. Ειδικά μετά το 70’, τα ποσά ανέβαιναν με γεωμετρική πρόοδο.

Στα γκολ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Under περίμενε ο …λαός, under είδε και πολύ άνετα. Σχεδόν 70.000 ευρώ έπεσαν στα γκολ (εξυπακούεται μόνο στο ανταλλακτήριο) και περίπου το 70% έβλεπε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν ήταν πολλοί αυτοί που παρασύρθηκαν με το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού και έκαναν κλικ στο over, αλλά και αυτοί που το έκαναν είχαν όλο το χρόνο να το διορθώσουν στη συνέχεια ποντάροντας στην αντίθετη όχθη.

Τα υπόλοιπα ματς της μεγάλης κατηγορίας δεν συγκέντρωσαν μεγάλα ποσά, ειδικά με την έναρξή τους. Στην πορεία για ακόμα μια φορά κέρδισαν όσοι δοκίμαζαν στα λίγα γκολ. Σχεδόν σε όλους τους αγώνες το under ενέπνεε την εμπιστοσύνη σχεδόν του 60% και χάθηκε μόνο στην Κρήτη στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό το διπλό είχε προτιμηθεί μόνο από το 27% και το Over μόνο από το 30%.

Λάμπουν οι …απουσίες

Μια ματιά και στη Θεσσαλονίκη. Στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο οποίος αγωνίζεται χωρίς τους βασικούς του άσους που προέρχονται όμως από το Δικέφαλο (Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Ουάρντα). Από τον Δικέφαλο του Βορρά θα λείψουν αρκετά ο Πέλκας και ο Μπίσεσβαρ πέραν του Μαουρίσιο.

Μια ερώτηση. Ήταν δυνατόν ο Ατρόμητος να παραταχθεί στην Τούμπα με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ; Άρα οι απουσίες αυτές είναι ως ένα βαθμό αναμενόμενες. Και αν αυτό το λέει ο …καμμένος που …καίγεται, ο Κάναντι το γνώριζε εκ προοιμίου και προετοίμαζε την ομάδα του με τα διαθέσιμα εργαλεία του.

Εξάλλου με όποια σύνθεση κι αν εμφανιζόταν, το πρώτο του μέλημα θα ήταν το μηδέν στην άμυνα. Και στην επίθεση ό,τι βγει. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν σχεδόν σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, εντός ή εκτός, αρκεί οι εκάστοτε αντίπαλοί τους να ήταν καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν.
Αν συμβεί αυτό και τώρα, το under θα είναι ξανά η πρώτη επιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ