ΟΦΗ : Χουάν… Ραμόν Νέιρα

ΟΦΗ : Χουάν… Ραμόν Νέιρα

Ποιος ανακάλυψε και έφερε στον ΟΦΗ τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος συστήθηκε με γκολ στη Νέα Σμύρνη.

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Χουάν Ανχελ Νέιρα αναδειχθεί mvp της πρώτης αγωνιστικής της Super League. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ σημείωσε γκολ (το άλλο χρεώθηκε αυτογκολ τελικά) στη Νέα Σμύρνη και οδήγησε την ομάδα του στο θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσαν οι κινήσεις του στην επίτευξη των τερμάτων, που φανερώνουν την ποιότητα του.

Πως ανακαλύφθηκε και ήρθε ο Αργεντινός στον Ομιλο; Όχι, μέσω ατζέντηδων όπως γίνεται παραδοσιακά σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά μέσω γνωριμίας. Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης, ο οποίος είναι ο παράγοντας- μνημείο και μετράει δεκαετίας ενασχόλησης με την ομάδα, όπως είναι φυσιολογικό διατηρεί αρκετές φιλίες.

Στην μεταγραφική περίοδο προσπαθεί και αυτός να βοηθήσει με τον τρόπο του. Τον Ιούνιο λοιπόν, μίλησε με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος έχει τις άκρες του στην Αργεντινή και γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα.

Ο πρώην άσος και προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που του πρότεινε τον Χουάν Νέιρα και ο Καζανάκης τον προώθησε στον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο προπονητής του ΟΦΗ εντυπωσιάστηκε από την έφεση του στον σκοράρισμα και πολύ γρήγορα έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να έρθει και να υπογράψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ