Πώληση – «βόμβα» ταράζει τα νερά της Σούπερ Λίγκας

Πώληση – «βόμβα» ταράζει τα νερά της Σούπερ Λίγκας

Τα ραντάρ του Agent Leaks εντόπισαν διάφορα… σήματα από το εξωτερικό, τα οποία κάνουν λόγο για πώληση βασικότατου ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας, που θα προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών του εν λόγω συλλόγου.

Μια είδηση-βόμβα που θα φέρει τα πάνω – κάτω αναμένεται να… σκάσει τις επόμενες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πρόκειται για την πώληση βασικότατου ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας, που έχει ρόλο – κλειδί στο πλάνο του προπονητή του.

Τα «ραντάρ» του Agent Leaks τις τελευταίες ώρες έχουν εντοπίσει διάφορα… σήματα από το εξωτερικό, τα οποία κάνουν λόγο για πώληση βασικότατου ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας, που θα προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών του εν λόγω συλλόγου. Στο εξωτερικό μάλιστα θεωρούν δεδομένη την πώληση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι πάρα πολύ αγαπητός στους οπαδούς της ομάδας του και η μεταγραφή του θα προκαλέσει αίσθηση στην ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη.

Η υπόθεσή της μεταγραφής του, παρότι δεν έχει βγει τίποτα ακόμα προς τα έξω, φαίνεται πως «τρέχει» εδώ και αρκετές ημέρες, με την ομάδα του, σύμφωνα με τα όσα έχει πιάσει το αυτί του Agent Leaks, να τα έχει βρει σε όλα με το σύλλογο που της χτύπησε την πόρτα.

Όλα αυτά και ενώ σε λίγες ημέρες κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα μπορέσει η ομάδα του να καλύψει το κενό που αφήνει η απρόσμενη – κατά πολλούς – φυγή του; Οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του. H δουλειά τους, όμως, δεν είναι εύκολη, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ