Ο ένας φέρνει ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ και ο άλλος… Τουρέ

Ο ένας φέρνει ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ και ο άλλος… Τουρέ

Θλίψη προκαλεί η σύγκριση του «γαλαντόμου» Τίγρη που κάνει το «μπαμ-μπουμ» με Γιαννιώτα μια μέρα μετά το «χρυσάφι» που θα πάρει από το Τσου Λου, με τον Μαρινάκη που έφτασε τον Ολυμπιακό να ασχολείται με κάποιον… Τουρέ.

Το αφεντικό τρελάθηκε και μια μέρα μετά την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενεργοποιεί την «βόμβα»! Νομίζατε πως ο «Τίγρης» δεν θα… έσπρωχνε χρήμα έχοντας εξασφαλισμένο το «χρυσάφι» του Τσάμπιονς Λιγκ εσείς που κατακλύζεστε από εμπάθεια για τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας ε;

Η «απάντηση»… αποστομωτική. Λίγες ώρες μετά την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε το «μπαμ-μπουμ». Και το όνομα αυτού, Γιάννης Γιαννιώτας! Στους δρόμους βρίσκονται οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά την οικονομική υπέρβαση του «Τίγρη» και την σπουδαία μεταγραφική επιτυχία (το πήρε πάνω του λένε οι πληροφορίες) να φέρει τον ελεύθερο από τον Ολυμπιακό που δεν έπαιξε ποτέ (λίγα λεπτά με τον Πλατανιά στο Κύπελλο για να είμαι ακριβής την χρονιά που ο Σίλβα ήταν στον Ολυμπιακό) καταφέρνοντας μάλιστα να τον «αρπάξει» μέσα από τα χέρια κορυφαίων ομάδων του πλανήτη!

Ναι, λογοτιμίκα το λέω, η «βόμβα» είναι έτοιμη να σκάσει και το ντελίριο των οπαδών είναι μεγάλο σε τέτοιο βαθμό που μάλιστα κάποιοι λένε πως καλό θα ήταν να μην αρχίσει τις σπατάλες τώρα που βλέπει τα «αστέρια» για να μην χαλάσει το πλάνο της ΑΕΚ!

Και λίγα λεπτά μετά έρχεται η είδηση, από Αγγλία μεριά που προκαλεί… θλίψη για την κατάντια του πάλαι ποτέ κραταιού Ολυμπιακού!

Την παρατάει την ομάδα ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης, κάνει μπαμ. Μάλλον θέλει να αφοσιωθεί στην Νότιγχαμ, μάλλον δεν μπορεί να παλέψει τους πανίσχυρους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ωσάν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα κυριαρχούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάγια ο Τουρέ, λένε οι Άγγλοι, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ναι μωρέ, αυτός ο Ιβοριανός που τον έφερε ο Σέλουκ στον Πειραιά πριν χρόνια και μετά από ένα χρόνο βρέθηκε με μέσον στην Μπαρτσελόνα, πήρε τα πάντα μαζί της και μετά πήγε μεταγραφή με δεκάδες εκατομμύρια στην Σιτί όπου και εκεί πέτυχε τα πάντα.

Αυτός ο ψηλός, αν τον θυμάστε, που παίζει στην μεσαία γραμμή. Είναι και 35 χρονών και είχε μείνει στα αζήτητα και ας γράφανε οι Άγγλοι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται ότι του έδινε 9 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο η Σπαρτάκ αλλά είπε «όχι»!

Μιλάμε τώρα για «πιο χαμηλά δεν γίνεται» ένα πράγμα. Δεν έχω λόγια να σας μεταφέρω την απογοήτευση στον κόσμο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες (για να προλάβω και το σάιτ της καρδιάς μου) αναφέρουν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν συλλαλητήριο στον Πειραιά κατά του Μαρινάκη.

Έξαλλοι είναι όλοι με την κατάντια που έχει φτάσει ο Ολυμπιακός στην εποχή Μαρινάκη. Δεν θα το προχωρήσω άλλο γιατί με παίρνουν τα ζουμιά κάνοντας την σύγκριση με την επικείμενη απόκτηση αυτού του παικταρά του Γιαννιώτα στην ΑΕΚ που μόλις μπήκε στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζεται για καμιά 20αρια εκατ. ευρώ και τον Ολυμπιακό που ακόμη δεν ξέρει οριστικά αν θα είναι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά ετοιμάζεται να πάρει τον… Γιάγια Τουρέ.

Κλάψ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ