Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Αυτή τη φορά κάποιοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ήττα από τη Σασουόλο με κακή εμφάνιση, στην πρεμιέρα. Την επόμενη εβδομάδα προηγήθηκε 2-0 τη Τορίνο μέσα στο Σαν Σίρο και ισοφαρίστηκε στο τελικό 2-2. Σαν να παράγινε το κακό με το ξεκίνημα της νέας, ενισχυμένης Ίντερ. Έφυγαν από πάνω της δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και πήρε μόνο ένα βαθμό. Αν οι στόχοι της παραμένουν μεγάλοι, οφείλει να πανηγυρίσει επιτέλους. Διπλό κόντρα στη Μπολόνια που είναι χειρότερη. Ούτε μισό γκολ δεν έβαλε στα δύο πρώτα της παιχνίδια και δημιούργησε ελάχιστες φάσεις.

Η Χοφενχάιμ αδικήθηκε στο Μόναχο. Έχασε από τη Μπάγερν 3-1, αλλά την κρισιμότερη στιγμή, στο 78’, οι Βαυαροί πήραν προβάδισμα (2-1) με κατά φαντασίαν πέναλτι. Μέχρι τότε πραγματοποιούσε εντυπωσιακή εμφάνιση. Σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει αυτό που αξίζει. Φιλοξενούμενη της η Φράιμπουργκ που έκανε ποδαρικό με ήττα από την Άιντραχτ με 2-0, μέσα στο σπίτι της. Με εμφάνιση αστεία. Ήταν μονίμως στην επίθεση χωρίς να απειλεί και η άμυνά της αποδείχθηκε εντυπωσιακά ευάλωτη στις δύο από τις ελάχιστες φορές που αποφάσισε να απειλήσει η ομάδα της Φρανκφούρτης.

Στο μεταξύ, πολύ πιθανό είναι το over 2,5 στον αγώνα της Οπάβα με τη Γιάμπλονετς για το τσεχικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι και νεοφώτιστοι έχουν υποστεί πέντε ήττες σε έξι αγωνιστικές και το παθητικό τους έχει ανεβεί στα 17 γκολ. Η Γιάμπλονετς προέρχεται από τρεις νίκες και μπορεί να διευρύνει το σερί της. Το over μπορεί να συνδυαστεί και με διπλό.

Μεγάλο over (3,5) και στο Νιμ – Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι παρουσιάζονται καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και φυσικά σκοράρουν όσον μπορούν περισσότερο. Anytime σκόρερ και ο Εμπαπέ που δείχνει ακόμα πιο δυνατός στη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ