Από το ρολό στη δολοφονική φωτοβολίδα, ένας Βασιλειάδης δρόμος…

Από το ρολό στη δολοφονική φωτοβολίδα, ένας Βασιλειάδης δρόμος…

Πώς από τις καμπάνες για αφαίρεση βαθμών και υποχρέωση διεξαγωγής αγώνων φτάσαμε στα «απαλά» πρόστιμα.

Συγγνώμη που σας χαλάω την ποδοσφαιρική… μανέστρα, αλλά παραμένω σοκαρισμένος από τη δολοφονική φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ προς την κεντρική θύρα – λογίζεται και ως οικογενειακή – το Πανιωνίου.

Μια φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο από τις χαμηλές θέσεις των φίλων του ΠΑΟΚ. Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, εκεί όπου “προσγειώθηκε” η φονική φωτοβολίδα βρίσκονταν παιδιά και συνταξιούχοι!

https://www.youtube.com/watch?v=1xOEjxgiVqk

Ενα μέτρο πιο πάνω, ένα μέτρο πιο κάτω ή πιο δίπλα και δεν αποκλείεται σήμερα να θρηνούσαμε. Ολοι.

Πέρασε μια ημέρα και ακόμη δεν πήρε το μάτι μου κάποια δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια που έχει στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα του υπουργείου προσπαθεί διαρκώς να κάνει το άσπρο – μαύρο, προφανώς ζώντας στην ίδια παράλληλη πραγματικότητα με την υπόλοιπη καταστροφική κυβέρνηση των Συριζανέλ.

Προφανώς αν υπήρχαν θύματα από την δολοφονική απόπειρα, σήμερα θα είχαμε πλημμυρίσει από κροκοδείλια δάκρυα και νέα “πακέτα” μέτρων που θα έλυναν το πρόβλημα. Τώρα που δεν υπάρχουν θύματα, προφανώς ουδείς ασχολείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι αρχές μελετώντας τις κάμερες ασφαλείας είδαν τον δράστη, τον οποίο ουδείς παρενόχλησε ούτε τη στιγμή που εκτόξευσε τη δολοφονική φωτοβολίδα, ούτε τη στιγμή που αποχώρησε ανενόχλητος.

Πλέον περιμένουμε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τις κυρίες Ολγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα, να βγάλουν το… φίδι από την τρύπα, οδηγώντας τον ανεγκέφαλο ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οχι ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά τουλάχιστον θα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς προς το παρόν και ιδιαίτερα με όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα υπό την ανοχή και τις ευλογίες των εμπλεκομένων, δύσκολα θα βγει από το κώμα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ένας άλλος ανεγκέφαλος φίλος του ΠΑΟΚ εκτόξευσε ρολό ταμειακής μηχανής που χτύπησε στο πρόσωπο τον προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο η τιμωρία που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Δικέφαλο του Βορρά (αφαίρεση βαθμών και διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών) εξέπεσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο εφετείο υπό την προεδρία του Σκουτέρη με αποτέλεσμα αφενός ο ΠΑΟΚ να πάρει πίσω τρεις βαθμούς και αφετέρου να διεξαχθεί παρουσία κόσμου το επόμενο ντέρμπι της Τούμπας, αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Εκείνο το ντέρμπι που πέρασε στην ιστορία με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο ζωσμένου με περίστροφο.

Τότε διακόπηκε το πρωτάθλημα και η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη υποσχέθηκε σκληρά μέτρα. Στα λόγια, καθώς στην πράξη οι ποδοσφαιρικές αρχές φρόντισαν να περάσουν ακόμη πιο απαλά μέτρα κάτω από τη μύτη του υφυπουργού.

Ετσι φτάσαμε στο σημείο να εκτοξεύονται πλέον δολοφονικές φωτοβολίδες και να μην τρέχει τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ