Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον άγγιξε στα… λόγια, τον άρπαξε η Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον άγγιξε στα… λόγια, τον άρπαξε η Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το νέο... παραμύθι είχε Τίγρη, αλλά είχε και Δράκο. Ο Αργεντινός Κλάουντιο Γιάκομπ έγινε... πόθος του Σεπτέμβρη για την Ένωση. Έγινε όμως και «μπαμ» της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Από τα καλύτερα ονόματα της αγοράς των free agent. Ένας αμυντικός χαφ επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ, που αποτέλεσε τον… τελευταίο μεταγραφικό πόθο της ΑΕΚ λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας για την συμπλήρωση της λίστας της UEFA. Τον ήθελε η ΑΕΚ και πολύ καλά έκανε. Το κατέγραψε το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Θα ήταν η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη σε όλους εκείνους που… ύψωσαν ανάστημα αντιδρώντας στην μεταγραφική ξηρασία έπειτα από την… βροχή εκατομμυρίων του Τσάμπιονς Λιγκ. Που είναι εδώ και λίγες ώρες ο -περί ου ο λόγος- Κλαούντιο Γιάκομπ; Στο ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μπαμ από τα κορυφαία της φετινής Τσάμπιονσιπ!

O διεθνής με την Εθνική Αργεντινής άσος ήταν πραγματικά ένας από τους καλύτερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές της αγοράς και οι  Κιτρινόμαυροι δεδομένα προσπάθησαν να βρουν επαφή μαζί του. Το επιχείρησαν μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και μετά το τέλος της σχετικής προθεσμίας της UEFA, διότι έχουν καταλάβει ότι το πρόβλημα που υπάρχει τόσο αγωνιστικά (δίχως καθαρόαιμο 6άρι) όσο και από τις αντιδράσεις του κόσμου για την διαχείριση των 30+ εκατομμυρίων ως έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Την πάτησαν όμως από τη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και μιας και τίποτα δεν είναι τυχαίο… σε αυτή την πλάση; Σήμερα εμφανίστηκαν ξαφνικά δημοσιεύματα από συγκεκριμένες πηγές που υποστήριζαν πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης τελικά αποφάσισε να «κόψει» την περίπτωση του Γιάκομπ.
Είναι τόσο πειστικό όλο αυτό, όσο το να ακούσετε ότι βρήκε ρεπόρτερ ΑΕΚ το σάιτ της… αλήθειας.
Αποδείχθηκε από τα γεγονότα τι συνέβη και ο 31άχρονος Αργεντινός ξαφνικά δεν ταιριάζει στα «αγωνιστικά θέλω» της Ένωσης. Την ώρα που οι εφημερίδες κυκλοφορούσαν, ο Γιάκομπ ήταν έτοιμος να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά για τη Νότιγχαμ. Τα υπόλοιπα μπορεί να τα καταλάβει ο καθένας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ