Για να δούμε αν μια μεγάλη δύναμη θυμηθεί τον εαυτό της…

Για να δούμε αν μια μεγάλη δύναμη θυμηθεί τον εαυτό της…

Κι όμως, όταν πίστεψε στις δυνάμεις της και βρήκε ένα ρυθμό αντάξιο του ονόματός της, ανέδειξε τον Αρεολά σε ήρωα του Μονάχου. Πέντε φοβερές αποκρούσεις σε περίπου 10 λεπτά έκανε ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν επέτρεψε στη Γερμανία να βάλει το γκολ που πιθανότατα θα της έδινε τη νίκη.

Το ήθελαν πολύ οι Γερμανοί και βάσει της εικόνας τους στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαν να δικαιώσουν τον κόσμο του στοιχήματος που τους εμπιστεύθηκε. Τουλάχιστον η Ολλανδία, κατάφερε να λυγίσει το Περού. Ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι, πίεζε μέχρι τέλους για να κάνει την ανατροπή. Αυτή τα κατάφερε.

Δεν αλλάζουμε λογική. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις ομάδες που έχουν πληγωθεί στο πρόσφατο παρελθόν και προσπαθούν να βρουν τρόπο να φέρουν στην επιφάνεια την ισχύ του ονόματός τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι σήμερα η Ιταλία. Όλοι θυμούνται ότι έμεινε εκτός Μουντιάλ από τη Σουηδία. Πλήγμα ήταν αυτό για την επανειλημμένως πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης. Πλέον, έχει τον Μαντσίνι στον πάγκο της και πολλές επιλογές στην επίθεση (Ιμόμπιλε, Μπαλοτέλι κ.α). Έχει τη θέληση, έχει και την έδρα (Μπολόνια), οπότε μπορούμε να την εμπιστευθούμε ότι θα καταβάλλει την αντίσταση της Πολωνίας, η οποίοα απογοήτευσε στα ρωσικά γήπεδα τον Ιούνιο, έκλεισε ο κύκλος της και ανοίγει νέο με καινούρια πρόσωπα. Άρα μπαίνει σε μεταβατικό στάδιο.

Και οι Σέρβοι που δεν πήραν αυτό που άξιζαν στο Μουντιάλ, μπορούν να επιβάλουν την ανωτερότητά τους στην απλά μαχητική και τίποτα περισσότερο Λιθουανία.

Στο μεταξύ, βλέπουμε τα Νησιά Φερόε σε απόδοση 1,60. Σύμφωνοι, τη Μάλτα αντιμετωπίζουν, αλλά στο 1,60 δεν θα τα εμπιστευόμασταν ούτε αν έπαιζαν με την U21 των Νησιών Φερόε. Δηλαδή πόσο μεγάλες είναι διαφορές που χωρίζουν τις δύο νησιωτικές ομάδες, ώστε οι Μαλτέζοι να συνοδεύονται από πεντάρια;

Επίσης εμφανίζεται γύρω στο 1,80 το Αζερμπαϊτζάν που απαρτίζεται από παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος και υποδέχεται το Κόσοβο που αν μη τι άλλο μπορεί να αποδειχθεί ανταγωνιστικό.

Εκπλήξεις και Χ2 και στις δύο περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ