Aντι για εξτρέμ «δεκάρια»…

Aντι για εξτρέμ «δεκάρια»…

Ο κόουτς παραμένει συντηρητικός και φοβισμένος περισσότερο, πολύ περισσότερο από όσο «επιβάλει» η ποιότητα της Εσθονίας, αφήνοντας την Εθνική χωρίς κανέναν εκ των δύο φορμαρισμένων εξτρέμ της, Δώνη και Λάζαρο!

Για την ποιότητα του Μάνταλου και του Πέλκα ούτε κουβέντα. Παικταράδες, που μάλιστα φέτος έχουν ξεκινήσει και οι δύο πολύ καλά με τις ομάδες τους. Ο Μάνταλος μάλιστα σπάνια παίζει στην φυσική του θέση πίσω από τον επιθετικό. Ωστόσο συγκλίνει συνεχώς και αναλαμβάνει οργανωτικά καθήκοντα. Ο Πέλκας παίζει στην φυσική του θέση πίσω από τον Πρίγιοβιτς και μεγαλουργεί.

Ο κόουτς Σκίμπε κάνει λάθος χρησιμοποιώντας τρία δεκάρια μαζί χωρίς να υπάρχει στην εντεκάδα της Εθνικής ένας κλασσικός εξτρέμ. Αν δεν υπήρχε τέτοιος κάτι θα πήγαινε και θα ερχόταν. Όταν όμως υπάρχουν οι εξίσου φορμαρισμένοι Δώνης και Λάζαρος τότε το «κόλλημα» του Σκίμπε μοιάζει ανεξήγητο.

Η δυναμικότητα της Εσθονίας είναι περιορισμένη και μπορεί ακόμα και ένα ανορθόδοξο σχήμα όπως αυτό να πάρει το αποτέλεσμα. Σε καμιά περίπτωση όμως, το σχήμα αυτό δεν συνιστά ορθολογική διαχείριση του μεσοεπιθετικού πλούτου της Εθνικής.

Ο κόουτς παραμένει συντηρητικός και φοβισμένος περισσότερο, πολύ περισσότερο από όσο «επιβάλει» η ποιότητα της Εσθονίας.

Τρία δεκάρια και δυο κλασσικοί αμυντικοί χαφ απέναντι σε ομάδα που θέλεις να της πάρεις τον αέρα δεν είναι η καλύτερη συνταγή. Το μήνυμα που στέλνει ο Σκίμπε στους παίκτες του είναι ότι δεν τους εμπιστεύεται να παίξουν φουλ επιθετικά. Το ερώτημα είναι γιατί δεν το κάνει. Φοβάται την Εσθονία ή δεν πιστεύει στις δυνατότητες των εξτρέμ του;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ