Κόντρα Χατσερίντι- Σεφτσένκο

Κόντρα Χατσερίντι- Σεφτσένκο

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ... τραυματίστηκε και αποχώρησε επειδή δεν τον… στήριξε ο τεχνικός της Ουκρανίας

Ελπίζω να μην… μασήσατε το επίσημο κουτόχορτο ότι ο Εβγκέν Χατσερίντι τραυματίστηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ουκρανίας και για αυτό τον λόγο κόπηκε από το ματς κόντρα στην Σλοβακία. Είδατε ότι έκανε κανονικά προπόνηση με το που έφτασε στην Θεσσαλονίκη.

Το ψάξαμε λίγο παραπάνω το θέμα. Υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ τα βρόντηξε και έφυγε επειδή πολύ απλά δεν αγωνίστηκε βασικός στο ματς με την Τσεχία. Ο 31χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είχε διαπιστώσει από τις προπονήσεις ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν τον υπολογίζει για την βασική ενδεκάδα και περίμενε απλά την μέρα του αγώνα για να σιγουρευτεί.

Κατά την παραμονή του στον πάγκο, έλεγε στους συμπαίκτες του ότι αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί και όλως τυχαίως την επόμενη μέρα… τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Σύμφωνα πάντα με τον Χατσερίντι, ο Σεφτσένκο έχει επηρεαστεί από τον πρόεδρο της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκορ Σούρκις. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ισχυρή ομάδα της Ουκρανίας και από τον Γενάρη, ο ιδιοκτήτης της Ντιναμό τον έχει θέσει σε καραντίνα.

Τώρα πιστεύει ότι κινεί τα νήματα για να μην παίξει ξανά και στην Εθνική και η κλήση του να αποτελεί απλά ένα είδος… παιχνιδιού για να ξεφτιλιστεί, αφού θα κάθεται στον πάγκο και δεν θα χρησιμοποιείται. Μην ξεχνάτε ότι ο Σεφτσένκο είναι γέννημα θρέμμα της Ντιναμό και έκλεισε εκεί και την καριέρα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ