Με ποιον τεχνικό διευθυντή μεγάλης ΠΑΕ γελάει η πιάτσα των μάνατζερ

Με ποιον τεχνικό διευθυντή μεγάλης ΠΑΕ γελάει η πιάτσα των μάνατζερ

Μυθική κίνηση από «υπεύθυνο μεταγραφών» ελληνικής ομάδας: Εκανε το πρώτο μεταγραφικό ταξίδι του καλοκαιριού τον... Σεπτέμβριο!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τίποτα δεν σου προκαλεί έκπληξη. Είναι όλα πιθανά, όλα λογικά. Οσο ακραία και παράλογα κι αν είναι. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων, κάποιες καταστάσεις που ξεπερνούν κάθε όριο και γράφουν τη δική τους ιστορία. Δημιουργώντας νέο ρεκόρ γραφικότητας, αλλά και απλόχερες στιγμές γέλιου σε όσους γίνονται κοινωνοί.

Μια τέτοια ιστορία, λοιπόν, θα σας διηγηθούμε σήμερα. Χωρίς ονόματα και διευθύνσεις. Μια φοβερή στιγμή που καταγράφεται στο παλμαρέ τεχνικού διευθυντή ομάδας της Super League, ως το απόλυτο παράσημο… ζαμανφουτισμού. Καθώς ο θεούλης της ιστορίας μας, παρότι υπεύθυνος μεταγραφών της εν λόγω ομάδας, αποφάσισε να κάνει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό τον… Σεπτέμβριο. Όταν πια είχαν τελειώσει οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών με συμβόλαιο. Και ενώ η ομάδα του έκανε αρκετές και σημαντικές κινήσεις εκτός συνόρων…

Θα πείτε, μπορεί ο άνθρωπος να πήγε εκεί που πήγε για να ξεκουραστεί, για αναψυχή βρε αδερφέ. Ή για κάποια δουλειά… μελλοντική, του Ιανουαρίου ας πούμε. Αλλά φευ. Ο «προϊστάμενος» (στα χαρτιά τουλάχιστον) του μεταγραφικού σχεδιασμού της εν λόγω (μεγάλης) ΠΑΕ, διατράνωνε ότι πήγε για μεταγραφική δουλειά του «τώρα». Και με ύφος… πονηρό, άφηνε να εννοηθεί ότι «κάτι ετοίμαζε».

Τελικά οι ημέρες πέρασαν, οι συζητήσεις του εν λόγω γίγαντα με διάφορους ατζέντηδες συνεχίστηκαν, όπως και τα… υπονοούμενα για μια καλή κίνηση που ετοίμαζε. Με τη διαφορά ότι αντί να συζητιέται στην πιάτσα των μάνατζερ ότι πράγματι κάτι σημαντικό δούλευε, να ξεκινήσει το «γλέντι» και οι ειρωνείες. Κάτι που δεν ήθελε και πολύ να συμβεί, όπως καταλαβαίνετε.

Εντάξει, είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι μάνατζερ δεν χρωστούν καλή κουβέντα για κανέναν, αλλά στην παραπάνω περίπτωση τα «θέματα» έχουν ξεκινήσει καιρό. Κυρίως, επειδή ο «υπεύθυνος μεταγραφών», αν και διαρκώς μιλούσε για τις κινήσεις που ετοίμαζε και οι οποίες θα έκαναν θόρυβο, τελικά δεν έκανε σχεδόν τίποτε ο ίδιος. Παρά μόνο τα… ψίχουλα. Καθώς τις μεγάλες δουλειές τις επιμελήθηκε το «αφεντικό» και ο… εκ δεξιών του. Οι οποίοι απλώς φώναζαν τον «υπεύθυνο» για τις φωτογραφίες. Διάσημος, ομορφάντρας και ευθυτενής γαρ, ήταν ο ιδανικός για τη λεζάντα. Ειδικά όταν δεν χρειάζεται να ανοίξει το στόμα του, καθώς δεν τα πάει πολύ καλά με τα ελληνικά. Από μικρό παιδί.

Ποιος είναι; Η απάντηση προσεχώς. Αν και εσείς οι μυημένοι, θα το έχετε βρει ήδη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ