Μπάχαλο το site της ΕΠΟ

Μπάχαλο το site της ΕΠΟ

Ούτε λέξη για την κλήρωση και το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής που έγινε την Τετάρτη (12/9).

Μετά φταίει η Σαμούρα της FIFA που κάνει λόγο για αποτυχημένη επικοινωνιακή πολιτική; Όχι.

Ποιος φταίει σε μια ΕΠΟ που μάλιστα πληρώνει πλουσιοπάροχα, με εξωφρενικά λεφτά, για να έχει… δυνατή επικοινωνία;

Μπείτε στο επίσημο site της ΕΠΟ σήμερα, Πέμπτη (13/9) και ψάξτε να βρείτε την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής της νέας περιόδου που έγινε χθες Τετάρτη (12/9), το μεσημέρι.

Θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ, πάρα πολύ και δεν θα βρείτε και τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λέξη!!! Ουδεμία αναφορά στην κλήρωση και φυσικά στο πρόγραμμα των οχτώ ομίλων που καλύπτουν γεωγραφικά όλη την Ελλάδα. Ούτε λέξη.

Στο section της Γ’ Εθνικής μάλιστα, η ενημέρωση έχει σταματήσει στο περσινό πρωτάθλημα. Α εκεί, όλα καλά. Πλήρης αναφορά σε όλες τις αγωνιστικές και τις βαθμολογίες καθώς και στους αγώνες κατάταξης. Στο… παρελθόν η ΕΠΟ τα πάει μία χαρά, στο μέλλον έχει ένα πρόβλημα.

Σχεδόν 24ώρες από την κλήρωση της Γ’ Εθνικής όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν θα πρέπει να ψάξουν στις ιστοσελίδες για να ενημερωθούν. Εκεί θα βρουν τα πάντα. Αν όμως, επιλέξουν το site της διοργανώτριας ΕΠΟ, ατύχησαν.

Υ.γ. Ο υπεύθυνος πάντως, και στην κλήρωση ήταν, και τον μπουφέ τίμησε αλλά την είδηση και το πρόγραμμα δεν μπήκε στον κόπο να την ανεβάσει στην ιστοσελίδα. Σιγά την λεπτομέρεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ