Η τάση της τρίτης αγωνιστικής

Η τάση της τρίτης αγωνιστικής

Ποιες αποδόσεις αγώνων ελληνικού πρωταθλήματος έπεσαν με το καλημέρα και ποιες πρόκειται να αλλάξουν;

Επαναρχίζουν όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, μαζί τους και το δικό μας. Για να δούμε την τάση που εμφανίζεται στο καθένα από αυτά (η σειρά είναι με βάση την μέρα και την ώρα έναρξής).

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
Από 7 έως 10,00 κυμαίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη ο άσος. Το Χ ξεπερνά το 4,00 και έχει πτωτικές τάσεις. Το διπλό ούτως ή άλλως είναι χαμηλά, από 1,35 έως και 1,45, οπότε είναι δύσκολο να πάρει ποντάρισμα άμεσα. Περιμένουμε κατακόρυφη πτώση από σήμερα μέχρι και το Σάββατο το μεσημέρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ελαφρύ φαβορί ο Απόλλων στο 2,45, αλλά τάσεις ανοδικές που το ανεβάζουν μέχρι και 2,60. Κάτω από το 3,00 το Χ που πέφτει, κάτω από το 3,00 και το διπλό. Ειδικά το σημείο που βγάζει νικητή τον ΠΑΣ θα πέσει κι άλλο αν συνεχιστούν όσα βλέπαμε μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Εκτός επίσημου στοιχηματικού φορέα όπως πάντα. Στις υπόλοιπες εταιρείες Η νίκη της ΑΕΚ δεν προσφέρει πάνω από 1,35. Του Πανιωνίου ξεπερνά το 10,00 και η ισοπαλία πλησιάζει 5,00. Δεν έχουμε ιδιαίτερη τάση.

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Στον ΟΠΑΠ το σημείο των Ακριτών φτάνει μέχρι το 1,85, αλλά στο εξωτερικό έχει ήδη αγγίζει το 2,00. Όσο για το διπλό η ελληνική εταιρεία γράφει 4,35, αλλά οι υπόλοιποι το έχουν κατεβάσει κάτω από το 4,00. Το σημείο θα πέσει.

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Αρχικά ήταν οριακά φαβορί η Λάρισα (2,60) και οριακό αουτσάιντερ ο ΠΑΟ (2,65). Πλέον οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί με τον ίδιο τρόπο (2,65 η Λάρισα και 2,60 ο Παναθηναϊκός). Έχει μέλλον η παρατήρησή μας εδώ, να δούμε πώς θα καταλήξει μέχρι την Κυριακή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ
Σχεδόν όλες οι εταιρείες συμφωνούν ότι η απόδοση του άσου δεν πρέπει να ξεπερνά το 1,35. Σε αρκετές ξένες εμφανίζεται και κάτω από το 1,30. Βάσει αυτών αναμένεται περαιτέρω πτώση. Η Λαμία ίπταται, μέχρι και σε 16άρια τη βλέπουμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το κεντρικό κουπόνι δείχνει τον άσο στο 1,30. Οι υπόλοιπες ελληνικές τον τοποθετούν κοντά στο 1,40. Ανοδικές οι τάσεις και στο εξωτερικό. Ανοδικές και στο διπλό που κυμαίνεται από 8,50 έως και 10,00. Το Χ έπεφτε χθες (μέχρι και στο 4,50, όσο του ΟΠΑΠ), αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Κυριακή βράδυ ξεκινά ο αγώνας.

ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ο άσος του Άρη έπεσε πριν καν κυκλοφορήσει το κουπόνι κι ας διεξάγεται τη Δευτέρα η συνάντηση με το Λεβαδειακό. Από το 1,53 εμφανίζεται στο 1,45 ήδη. Ψηλές τιμές και στο Χ και στο διπλό, αλλά έχουμε μέλλον και δεν μπορούμε να προβούμε σε περισσότερα συμπεράσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ